ΑρχικήinetApple: Καθυστερεί την επιστροφή στα γραφεία μετά τις διαμαρτυρίες

Apple: Καθυστερεί την επιστροφή στα γραφεία μετά τις διαμαρτυρίες

Μετά την νέα αύξηση που παρουσιάζουν τα κρούσματα του COVID-19 και έπειτα από τις συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες των υπαλλήλων της σχετικά με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε, για την επιστροφή πολλών εργαζομένων στο γραφείο τρεις ημέρες την εβδομάδα από τον Σεπτέμβριο, η Apple καθυστερεί τώρα τα σχέδιά της, μέχρι τουλάχιστον τον Οκτώβριο, αναφέρει το Bloomberg.

Apple επιστροφή

Δείτε επίσης: Υπάλληλοι της Apple για επιστροφή στα γραφεία: Απειλούν με παραιτήσεις!

Η έκθεση υποδηλώνει ότι η Apple θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση και θα ειδοποιήσει τους υπαλλήλους της τουλάχιστον ένα μήνα προτού απαιτήσει από τους εργαζόμενους να επιστρέψουν στα γραφεία τους.

Ο κατασκευαστής iPhone γίνεται ένας από τους πρώτους τεχνολογικούς γίγαντες των ΗΠΑ που καθυστερεί τα σχέδια για την επιστροφή στην κανονικότητα, καθώς ο Covid επιμένει και τα περιστατικά που περιλαμβάνουν την εξαιρετικά μεταδοτική μετάλλαξή του αυξάνονται. Η Apple θα ενημερώσει τους υπαλλήλους της τουλάχιστον ένα μήνα προτού δώσει εντολή επιστροφής στα γραφεία, ανέφεραν πηγές που γνωρίζουν το θέμα, οι οποίες ζήτησαν ωστόσο να παραμείνουν ανώνυμες.

Δείτε ακόμα: Η Apple προειδοποιεί τους Leakers να μην δημοσιεύουν πληροφορίες

Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο εξ αποστάσεως εργασίας, πολλοί υπάλληλοι όχι μόνο στην Apple αλλά και σε πολλές άλλες εταιρείες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να συνεχίσουν την απομακρυσμένη εργασία τους, επιδιώκοντας αυξημένη ευελιξία και σε ορισμένες περιπτώσεις απόδραση από τις υψηλές τιμές στέγασης κοντά σε πολλά εταιρικά γραφεία στη Silicon Valley και σε άλλες περιοχές.

Δείτε επίσης: Η Apple ενδέχεται να εγκαταλείψει την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου

Ενώ ορισμένες εταιρείες έχουν υιοθετήσει αυτή την πρακτική, η Apple έχει μέχρι στιγμής προσπαθήσει να ακολουθήσει μια υβριδική προσέγγιση, υποστηρίζοντας ότι η προσωπική συνεργασία είναι απαραίτητη για τον πολιτισμό και το μέλλον της εταιρείας. Έτσι, ενώ η Apple μπορεί να έχει καθυστερήσει τα σχέδιά της για την επιστροφή των περισσότερων υπαλλήλων της στην προσωπική εργασία, απομένει να δούμε πώς τα πράγματα θα εξελιχθούν μακροπρόθεσμα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS