ΑρχικήHow ToΗ εφαρμογή Google κρασάρει μετά την τελευταία ενημέρωση. Πώς θα τη διορθώσετε;

Η εφαρμογή Google κρασάρει μετά την τελευταία ενημέρωση. Πώς θα τη διορθώσετε;

Μετά την τελευταία ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος Android, η εφαρμογή Google, καθώς και τα Podcasts και Lens κρασάρουν επανειλημμένα, ενώ ούτε το Assistant είναι διαθέσιμο. Οι χρήστες συσκευών Google Pixel, Samsung και Motorola επηρεάζονται.

εφαρμογή Google ενημέρωση

Δείτε επίσης: Android Update: Google Messages Εnd-to-End encryption και πολλά ακόμα!

Μετά την ενημέρωση στην έκδοση 12.23.16.23 της εφαρμογής Google, οι χρήστες βλέπουν την εφαρμογή να διακόπτεται επανειλημμένα, κάθε λίγα λεπτά. Δεδομένου ότι είναι επίσης υπεύθυνο για το Lens, τη ροή Discover στα αριστερά της αρχικής οθόνης και τα podcast, αυτές οι εμπειρίες “συνεχίζουν να διακόπτονται”, ενώ ορισμένοι αντιμετωπίζουν προβλήματα και με το Android Auto. Εν τω μεταξύ, το Assistant επηρεάζεται επίσης από αυτό το ζήτημα και δεν μπορεί να ανοίξει για φωνητικές εντολές.

Η εφαρμογή Google 12.23 κυκλοφόρησε την Τετάρτη, λίγο καθυστερημένα σε σύγκριση με το συνηθισμένο διάστημα μεταξύ Δευτέρας / Τρίτης. Ωστόσο, όσοι δοκίμασαν την beta έκδοση δεν αντιμετώπισαν αυτά τα προβλήματα νωρίτερα και δεν επηρεάζονται σήμερα.

Η εφαρμογή Google 12.24 beta κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες και ορισμένοι χρήστες λένε ότι η ενημέρωση σε αυτήν παρέχει μια λύση για τα σφάλματα. Μπορείτε να εγγραφείτε στην έκδοση beta της εφαρμογής Google εδώ (ή μέσω της καταχώρισης του Play Store) και να ελέγξετε για ενημερώσεις για να ξεκινήσετε λήψη.

Δείτε ακόμα: Το Google Play Store έλαβε μια σημαντική ανανέωση στο UI

εφαρμογή Google ενημέρωση
  • Εγγραφείτε στην έκδοση beta της εφαρμογής Google

Επισκεφτείτε αυτόν τον σύνδεσμο και κάντε κλικ στην επιλογή “γίνετε υπεύθυνος δοκιμής” ή επισκεφτείτε την καταχώριση του Play Store στο τηλέφωνό σας και κάντε κύλιση μέχρι να δείτε την κάρτα “Συμμετοχή στην έκδοση beta“. Κάντε κλικ στην επιλογή “Συμμετοχή“.

  • Πραγματοποιήστε λήψη της νέας ενημέρωσης της εφαρμογής Google

Πατήστε το avatar του προφίλ σας στο Play Store> Διαχείριση εφαρμογών και συσκευών> Εμφάνιση πρόσφατων ενημερώσεων> Διαθέσιμες ενημερώσεις> Έλεγχος για ενημερώσεις. Πατήστε “Ενημέρωση“.

Δείτε επίσης: Το Google Translate έχει ληφθεί 1 δισεκατομμύριο φορές από το Play Store

Αυτή η διαδρομή beta μπορεί να είναι η λιγότερο δύσκολη λύση, καθώς η εναλλακτική είναι η απεγκατάσταση της ενημέρωσης και η επαναφορά στην έκδοση της εφαρμογής Google που πρωτοεμφανίστηκε με τη συσκευή σας:

Ρυθμίσεις> Εφαρμογές & ειδοποιήσεις> Εμφάνιση όλων> [κύλιση σε] Google> μενού υπερχείλισης (στην επάνω δεξιά γωνία)> Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων. Λάβετε υπόψη ότι η παραπάνω διαδικασία θα απαιτήσει να ρυθμίσετε ξανά το Google Assistant στο τηλέφωνό σας και ότι τα ληφθέντα επεισόδια στο Podcasts θα διαγραφούν.

Εάν επιλέξετε αυτήν τη διαδρομή, μην ενημερώσετε την εφαρμογή Google έως ότου κυκλοφορήσει μια σταθερή έκδοση, καθώς θα αντιμετωπίσετε ξανά το ίδιο πρόβλημα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS