ΑρχικήinetΗ Samsung βρήκε νέο τρόπο να κάνει τα foldable phones πιο προσιτά

Η Samsung βρήκε νέο τρόπο να κάνει τα foldable phones πιο προσιτά

Η μεγαλύτερη φετινή πρόκληση της Samsung είναι να αυξήσει τις πωλήσεις των foldable phones της για να αντισταθμίσει την εξαφάνιση του Note. Δυστυχώς, δεν θα κυκλοφορήσει Galaxy Note 21 αυτό το καλοκαίρι, καθώς η Samsung επέλεξε να το παραλείψει για ένα χρόνο, εξαιτίας της συνεχιζόμενης έλλειψης chip. Σύμφωνα με πρόσφατες διαρροές, η Samsung θα κυκλοφορήσει τα Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3 τον Αύγουστο.

foldable phones

Δείτε επίσης: Samsung: Προσφέρει ανοιχτές λύσεις RAN και 5G στη Vodafone UK

Παρόλα αυτά, ένα Galaxy Z Fold 3 αξίας 1.500 δολαρίων θα ήταν πιο ακριβό από τους περισσότερους αντιπάλους του. Ακόμη και χρήστες που ενδιαφέρονται για το νέο αυτό προϊόν μπορεί να μην μπορούν να χωνέψουν το πόσο ψηλή είναι η τιμή του, παρά τις προσφορές που μπορεί να προσφέρει η Samsung. Αλλά αφού μέσα στην χρονιά έκανε διάφορες δοκιμές με αρκετές εκπτώσεις που έκανε στο Galaxy Z Fold 2, η Samsung δοκιμάζει μια νέα στρατηγική για να κάνει τα foldable phones πιο προσιτά.

Η Samsung επέκτεινε τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο για τα foldable phones από 14 ημέρες σε 100 ημέρες στις ΗΠΑ. Στη συνέχεια προχώρησε με μια παρόμοια προώθηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου οι αγοραστές είχαν 60 ημέρες για να δοκιμάσουν ένα αναδιπλούμενο handset πριν το αγοράσουν. Ταυτόχρονα, η Samsung μείωσε τις τιμές τόσο του Galaxy Fold 2 όσο και του original Galaxy Z Flip.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Watch: Πώς να μετρήσετε τον καρδιακό σας ρυθμό

Αν και έχουμε ακόμη δύο μήνες μπροστά μας μέχρι να κυκλοφορήσουν τα Galaxy Z Fold 3 και Flip 3, η Samsung ξεκίνησε ένα διαφορετικό πρόγραμμα στη Βραζιλία. Η εταιρεία συνεργάστηκε με την Porto Seguro σε ένα συνδρομητικό πρόγραμμα Tech Facil που επιτρέπει στους αγοραστές να χρησιμοποιούν το Fold 2 για ένα χρόνο, με την πληρωμή ενός μηνιαίου τέλους. Μπορούν να αποφασίσουν να διατηρήσουν το handset, να το απορρίψουν μετά από ένα χρόνο ή να κάνουν αναβάθμιση στο επόμενο μοντέλο. Είναι κάπως παρόμοιο με το πρόγραμμα αναβάθμισης iPhone της Apple που υπάρχει ήδη στις ΗΠΑ.

Οι πελάτες της Βραζιλίας πρέπει να πληρώνουν 98 δολάρια ανά μήνα για να χρησιμοποιήσουν το Fold 2. Μετά από ένα χρόνο, μπορούν να ανανεώσουν τη συνδρομή και να μεταβούν στο Fold 3 αφού επιστρέψουν το original handset. Μπορούν επίσης να επιλέξουν να επιστρέψουν το Fold 2 και να τερματίσουν τη συνδρομή τους. Μια τρίτη επιλογή τους επιτρέπει να διατηρήσουν το Fold 2 πληρώνοντας το υπόλοιπο ποσό.

Δείτε επίσης: Samsung: Bugs σε pre-installed apps επιτρέπουν την κατασκοπεία χρηστών

Όπως εξηγεί η SamMobile, η συνδρομή έχει και άλλα προνόμια που αξίζουν. Η Porto Seguro προσφέρει προστασία από κλοπή και κάθε είδους τυχαία ζημιά. Επιπλέον, εάν η αναδιπλούμενη συσκευή χρειάζεται επισκευή, θα δοθεί στον χρήστη ένα προσωρινό smartphone αντικατάστασης.

Με δύο μήνες ακόμη μέχρι να λανσαριστεί το Fold 3, το να αποκτήσετε το συνδρομητικό πρόγραμμα Fold 2 Tech Facil ίσως να μην είναι η καλύτερη ιδέα. Οι αγοραστές μπορεί να περιμένουν να δουν αν το Fold 3 θα συμπεριληφθεί σε αυτό το promo. Η ίδια συνδρομή είναι διαθέσιμη για τις τρεις εκδόσεις Galaxy S21 που κυκλοφόρησε η Samsung νωρίτερα αυτό το έτος.

Πηγή πληροφοριών: bgr.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS