ΑρχικήinetΜετά την συγχώνευση η OnePlus θα είναι υπο-brand της OPPO

Μετά την συγχώνευση η OnePlus θα είναι υπο-brand της OPPO

Καθώς το brand OnePlus αποκάλυψε πρόσφατα ότι συγχωνεύεται με την εταιρεία OPPO, ένα νέο υπόμνημα που διέρρευσε αποκάλυψε ότι η πρώτη θα γίνει υπο-brand της τελευταίας.

OnePlus OPPO

Δείτε επίσης: OnePlus 8 update: Επιτρέπει λήψη στιγμιότυπων της always-on display

Και οι δύο εταιρείες δεν έχουν αποκαλύψει πόσο στενά θα ενσωματωθούν. Ωστόσο, ένα tweet που δημοσιεύσε από έναν γνωστό tipster αποκάλυψε το εσωτερικό υπόμνημα που διέρρευσε από την ομάδα του OnePlus PR, ανέφερε το GizmoChina.

Το υπόμνημα εξηγεί την ενσωμάτωση των δύο εταιρειών, δηλώνοντας ότι “με την ενσωμάτωση, η OnePlus γίνεται υπo-brand στην OPPO, ωστόσο, θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ανεξάρτητη οντότητα”.

Το σημείωμα πρόσθεσε επίσης ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus, Pete Lau, θα γίνει chief product officer στο OPPO, ενώ θα είναι επίσης υπεύθυνος για τις στρατηγικές προϊόντων και για τα κινεζικά smartphone brands.

Δείτε επίσης: Τα updates OxygenOS για OnePlus 7 & 7T φέρουν security patches

Με άλλα λόγια, το σημείωμα επιβεβαίωσε ότι η OnePlus θα είναι μέρος της OPPO, ανέφερε η έκθεση.

“Με τη συγχώνευση και των δύο εταιρειών, θα έχουμε στη διάθεσή μας περισσότερους πόρους για να δημιουργήσουμε ακόμη καλύτερα προϊόντα. Θα μας επιτρέψει επίσης να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις δραστηριότητές μας”, αναφέρει το σημείωμα.

Πρόσφατα, σε μια επίσημη ανακοίνωση, ο Lau είπε ότι θα τους επιτρέψει να είναι πιο αποτελεσματικοί, για παράδειγμα, φέρνοντας ταχύτερες και πιο σταθερές ενημερώσεις λογισμικού για τους χρήστες της OnePlus.

Πέρυσι, ενημέρωσε ότι ανέλαβε ορισμένες επιπλέον ευθύνες για την εποπτεία της στρατηγικής προϊόντων τόσο για την OnePlus όσο και για την OPPO.

Δείτε επίσης: Η OnePlus σχεδιάζει να φέρει τις Android τηλεοράσεις της στην Ευρώπη

“Είμαι βέβαιος ότι αυτή η αλλαγή θα είναι θετική για την κοινότητά μας και τους χρήστες μας. Με αυτήν τη βαθύτερη ενσωμάτωση με την OPPO, θα έχουμε στη διάθεσή μας περισσότερους πόρους για να δημιουργήσουμε ακόμα καλύτερα προϊόντα για εσάς”, δήλωσε ο Lau νωρίτερα.

Ωστόσο, ανέφερε επίσης ότι το brand OnePlus θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα, εστιάζοντας στην παροχή των καλύτερων δυνατών προϊόντων και εμπειρίας όπως πάντα.

Πηγή πληροφοριών: iol.co.za

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS