ΑρχικήinetΤο Google Translate έχει ληφθεί 1 δισεκατομμύριο φορές από το Play Store

Το Google Translate έχει ληφθεί 1 δισεκατομμύριο φορές από το Play Store

Το Google Translate είναι μια από τις ευκολότερες εφαρμογές μετάφρασης για γρήγορες και εύκολες μεταφράσεις. Και είναι επίσης δωρεάν και εύκολη στη χρήση, επομένως η δημοτικότητά της όσον αφορά τις λήψεις είναι κατανοητή.

Google Translate

Έχει περάσει λίγο περισσότερο από μια δεκαετία από τότε που το Gοogle Translate κυκλοφόρησε ως εφαρμογή Android και με την πάροδο του χρόνου η εφαρμογή ενημερώθηκε με μια σειρά από νέες λειτουργίες και επαναλήψεις UI.

Δείτε επίσης: Τεράστια νίκη της Google στη δικαστική διαμάχη με την Oracle!

Το Google Translate έχει φτάσει σε ένα ορόσημο μετά από 11 χρόνια και τρεις μήνες από την κυκλοφορία της – πέρασε τις 1 δισεκατομμύριο λήψεις στο Google Play Store.

Αυτές οι 1 δισεκατομμύριο λήψεις προέρχονται από χρήστες και όχι OEM, καθώς η εφαρμογή Goοgle Translate δεν αποτελεί μέρος του υποχρεωτικού πακέτου βασικών εφαρμογών Google Mobile Services. Αυτό σημαίνει ότι τα άτομα με την εφαρμογή Google Translate στα τηλέφωνά τους πήγαν στο Play Store και έκαναν λήψη της εφαρμογής από εκεί.

Δείτε επίσης: Google Chrome: Σύντομα θα επαναφέρετε τα tab groups που είχατε κλείσει

Δεδομένου ότι έχει περάσει περισσότερο από μια δεκαετία από την κυκλοφορία της Android εφαρμογής Google Translate, το ένα δισεκατομμυρίο λήψεις δεν μας προκαλεί έκπληξη. Ωστόσο, ο χρόνος δεν είναι ο μόνος παράγοντας που λειτούργησε υπέρ του Google Translate. Δεν υπάρχουν άλλες εφαρμογές μετάφρασης, δωρεάν ή επί πληρωμή, οι οποίες να μπορούν να ανταγωνιστούν το Goοgle Translate που συνεχίζει να έχει βαθμολογία 4,5 αστέρια στο Play Store.

Δείτε επίσης: Πώς να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα κάποιου στο Google Calendar

Η εφαρμογή Google Translate υποστηρίζει επί του παρόντος 109 γλώσσες, καθώς και υποστήριξη για προφορά, μετάφραση εκτός σύνδεσης, μετάφραση μέσω κάμερας, dark mode κ.λπ. και η Google προσθέτει συνεχώς περισσότερες δυνατότητες στην εφαρμογή.

Πηγή πληροφοριών: tech.hindustantimes.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS