ΑρχικήUpdatesGoogle Chrome: Σύντομα θα επαναφέρετε τα tab groups που είχατε κλείσει

Google Chrome: Σύντομα θα επαναφέρετε τα tab groups που είχατε κλείσει

Η επαναφορά των tab groups στον Chrome σύντομα θα είναι πολύ πιο εύκολη. Αυτήν τη στιγμή, όταν κλείνετε μια ομάδα κάνοντας δεξί κλικ στην κεφαλίδα της ομάδας, κάθε καρτέλα στην ομάδα εμφανίζεται ως ξεχωριστή καταχώριση στην καρτέλα που έκλεισε πρόσφατα. Εάν κλείσατε κατά λάθος μια ομάδα, δεν υπάρχει τρόπος να την επαναφέρετε πλήρως με ένα μόνο κλικ. πρέπει να επαναφέρετε κάθε καρτέλα μία προς μία για να δημιουργήσετε ξανά την ομάδα. Ωστόσο, ο Chrome σύντομα θα σας επιτρέπει να ανοίγετε ξανά ολόκληρη την ομάδα με ένα μόνο κλικ.

Chrome

Όπως επισημάνθηκε από τον χρήστη του Reddit u/Leopeva64, στην τελευταία έκδοση του Google Chrome Canary, τα κλειστά tab groups εμφανίζονται τώρα ως μία μονάδα στο αναπτυσσόμενο μενού “recently closed”.

Όταν κλείσετε μια ομάδα, θα εμφανίζεται ως ένα μόνο στοιχείο αντί για κάθε καρτέλα που εμφανίζεται ξεχωριστά, καθιστώντας δυνατή την επαναφορά ολόκληρης της ομάδας με ένα μόνο κλικ – ή πατώντας Ctrl + Shift + T.

Δείτε επίσης: Google Chrome: Πώς να ενεργοποιήσετε τo “Enhanced Safe Browsing”

Ουσιαστικά, θα μπορείτε να επαναφέρετε τα tab groups με τον ίδιο τρόπο που μπορείτε να επαναφέρετε ένα κλειστό παράθυρο του προγράμματος περιήγησης με όλες τις καρτέλες που είχαν ανοίξει προηγουμένως.

Δείτε επίσης: Πώς θα απενεργοποιήσετε το κουμπί «Εφαρμογές» στο Google Chrome

Η λειτουργία της ομαδοποίησης των καρτελών κυκλοφόρησε πέρυσι. Όπως υποδηλώνει το όνομα, η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες του Chrome να ομαδοποιούν διαφορετικές καρτέλες του προγράμματος περιήγησης, μειώνοντας την ακαταστασία και διευκολύνοντας τον εντοπισμό των σχετικών καρτελών γρήγορα. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν δεξί κλικ σε μια καρτέλα για να δημιουργήσουν μια ομάδα και μπορούν ακόμη και να ορίσουν ένα όνομα και συνδυασμό χρωμάτων σε αυτήν.

Δείτε επίσης: Ο Google Chrome για desktop θα λάβει μια σημαντική βελτίωση

Η δυνατότητα γρήγορης επαναφοράς ομάδων είναι διαθέσιμη στην τελευταία έκδοση του Google Chrome Canary για desktop. Λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται να ενεργοποιήσετε οποιοδήποτε flag. Εάν σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε τη λειτουργία, μπορείτε να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη έκδοση από εδώ. Δεν γνωρίζουμε πότε θα φτάσει η λειτουργία στο σταθερό κανάλι του Chrome, αλλά θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα γίνει. Η ομαδοποίηση καρτελών ήταν ένα πολύ βολικό χαρακτηριστικό και με αυτήν τη νέα βελτίωση, είναι έτοιμο να γίνει ακόμα καλύτερο.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS