ΑρχικήyoutubeΤο "Masters of the Universe" του Netflix κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου

Το “Masters of the Universe” του Netflix κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου

Το Netflix είναι σχεδόν έτοιμο να κυκλοφορήσει την σειρά κινουμένων σχεδίων He-Man του Kevin Smith, η οποία είναι η αναβίωση που όλοι περίμεναν και συμπεριλαμβάνει και τα αντίστοιχα παιχνίδια.

Το Masters of the Universe: Revelation θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου και θα προσφέρει μια ανανεωμένη εμφάνιση, που διατηρεί το στυλ της εκπομπής της δεκαετίας του 1980, παρέχοντας παράλληλα μια πιο «γήινη και πραγματική» αισθητική. Είναι ουσιαστικά η σειρά που έχετε στο μυαλό σας από παιδί.

Masters of the Universe Netflix

Δείτε επίσης: Η Apple προσπάθησε να πείσει το Netflix να διατηρήσει τις in-app συνδρομές

Ο Smith συνεχίζει την ιστορία από το σημείο που έμεινε η αρχική σειρά, αν και δεν πρόκειται για μια απλή συνέχεια. Ξεκινά με μια επική μάχη που αφήνει τους Guardians of Grayskull διάσπαρτους στους ανέμους και οι δημιουργοί υπόσχονται ότι χαρακτήρες όπως ο He-Man, η Teela και ο Orko θα αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου. Με άλλα λόγια το σόου έχει εξελιχθεί λίγο με τα χρόνια.

Το καστ είναι αναπάντεχα γνωστό. Ο Chris Wood του Supergirl παίζει τον He-Man. Επίσης η Sarah Michelle Gellar θα υποδύεται την Teela, η Lena Headey του Game of Thrones την Evil-Lyn και ο Mark Hamill τον Skeletor. Επιπλέον ο Alan Oppenheimer, ο οποίος υποδύθηκε τον Skeletor και άλλους χαρακτήρες στην πρώτη κυκλοφορία της σειράς, επιστρέφει ως Moss Man.

Δείτε ακόμα: Netflix: Οι εγγραφές νέων συνδρομητών μειώνονται

Masters of the Universe Netflix

Οι φιγούρες δράσης της Mattel, που αναμένονται στις 15 Ιουνίου, αντικατοπτρίζουν επίσης αυτόν τον συνδυασμό παλαιού και νέου. Τα βασικά σχέδια της συλλογής Masterverse θα είναι κάτι περισσότερο από οικεία εάν παίζατε με τα πρωτότυπα παιχνίδια ως παιδί, αλλά και τα δύο θα ταιριάζουν με τα ενημερωμένα γραφικά. Ενώ η τιμή τους δεν είναι ακόμα διαθέσιμη, θα υπάρχει μια «βασική ποικιλία» επτά φιγούρων που περιλαμβάνουν τους He-Man, Skeletor, Moss Man και Evil-Lyn. Ένα Skelegod εννέα ιντσών υπόσχεται να είναι φοβερό και ένα Ultimate Battle Cat 14 ιντσών θα μετατρέπεται σε Cringer όταν αφαιρείτε η πανοπλία.

Δείτε επίσης: Βραβεία Oscar: Το Netflix σάρωσε και η Amazon έλαβε δύο νίκες

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν η νέα σειρά θα γνωρίσει την επιτυχία της παλιότερης. Η σειρά She-Ra τα πήγε καλά στο Netflix θέτοντας τις βάσεις και τις ισορροπίες μεταξύ του σεβασμού για το πρωτότυπο και της ανανεωμένης εμφάνισης. Η κυκλοφορία των φιγούρων δράσης μπορεί επίσης να βοηθήσει την προώθηση. Παρόλο που το Netflix είχε κυκλοφορήσει φιγούρες και στο παρελθόν, συνήθως κυκλοφορούσαν ως απάντηση σε μια ενδιαφέρουσα σειρά και όχι στο ντεμπούτο της.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS