ΑρχικήUpdatesΤο Oculus Quest 2 υποδέχεται το νέο Resident Evil 4 VR

Το Oculus Quest 2 υποδέχεται το νέο Resident Evil 4 VR

Ένα από τα πλέον θρυλικά βιντεοπαιχνίδια επιβίωσης, το Resident Evil 4, θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο Oculus Quest μέσω της έκδοσης Resident Evil 4 VR.

Oculus Resident Evil

Δείτε επίσης: Το παιχνίδι επιβίωσης “Valheim” πούλησε τέσσερα εκατ. αντίτυπα σε τρεις εβδομάδες

Η νέα έκδοση εικονικής πραγματικότητας του βιντεοπαιχνιδιού για το Oculus Quest 2, ανακοινώθηκε χθες στο Resident Evil Showcase. Αυτή η έκδοση θα αποτελέσει μια ολοκαίνουργια οπτική του Resident Evil 4, που θα μεταφέρει την εμπειρία τρίτου προσώπου σε πρώτο πρόσωπο. Στο παιχνίδι, ο παίκτης είναι ο Leon Kennedy, ο οποίος ταξιδεύει στην Ευρώπη για να σώσει την κόρη του Προέδρου, εν μέσω μίας αποκάλυψης ζόμπι.

Δείτε ακόμα: Τα 7 καλύτερα παιχνίδια της Bethesda στο Xbox Game Pass

Η πρώτη επίδειξη του βιντεοπαιχνιδιού, έδειξε μερικές ενδιαφέρουσες αλλαγές στο gameplay. Πρώτον, οι παίκτες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μαχαίρια και όπλα ταυτόχρονα και επίσης να αλληλεπιδράσουν με αντικείμενα στο περιβάλλον με ρεαλιστικούς τρόπους, όπως το να περιστρέφουν χερούλια και να δακτυλογραφούν σε γραφομηχανές. Υπάρχει ακόμη και μια έκδοση VR του κλασικού συστήματος αποθέματος. Η νέα αυτή έκδοση αναπτύχθηκε από την Armature.

Oculus Resident Evil

Προς το παρόν αυτές είναι όλες οι λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές για το παιχνίδι. Περισσότερες λεπτομέρειες θα περιληφθούν στο Oculus Gaming Showcase της επόμενης εβδομάδας, το οποίο θα προβληθεί στις 21 Απριλίου στη 1 μ.μ. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας προς το παρόν και το Quest είναι η μόνη επιβεβαιωμένη πλατφόρμα που θα είναι συμβατή με τη νέα VR έκδοση του Resident Evil 4.

Δείτε επίσης: Roblox: Το δημοφιλέστερο παιχνίδι που έχει τρελάνει τα παιδιά

Παρόλο που το Resident Evil 4 VR διέρρευσε πριν από λίγους μήνες, δεν ήταν η έκδοση εικονικής πραγματικότητας του παιχνιδιού Resident Evil που περίμεναν οι περισσότεροι φαν του. Το Resident Evil 8 κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα και ως συνέχεια του Resident Evil 7 που υποστηρίζεται από το PSVR, οι οπαδοί ήλπιζαν ότι θα υπήρχε και κάποια μορφή υποστήριξης VR σε αυτό. Κάτι τέτοιο ωστόσο δε φαίνεται να συμβαίνει τουλάχιστον προς το παρόν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS