ΑρχικήUpdatesΚυκλοφόρησε ο Edge Canary για Android με νέο UI και νέες δυνατότητες

Κυκλοφόρησε ο Edge Canary για Android με νέο UI και νέες δυνατότητες

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση Edge Canary για Android. Η νέα έκδοση (v91.0.858.0) ταιριάζει με την έκδοση Edge Canary για desktops και φέρνει ένα νέο UI, δυνατότητες, διάταξη μενού και πολλά άλλα.

Edge Canary

Μάθετε για τον Microsoft Edge browser: Γιατί μπορεί να θεωρηθεί καλύτερος από τον Chrome;

Η νέα εφαρμογή Microsoft Edge Canary για Android εντοπίστηκε για πρώτη φορά από τον χρήστη του Reddit u/howdoiuseredditlol (μέσω του Windows Central). Η εφαρμογή προσφέρει ένα διαφορετικό σύνολο λειτουργιών σε σύγκριση με την τρέχουσα έκδοση beta του Edge σε Android (v46.03.23.5155), συμπεριλαμβανομένων των προηγμένων λειτουργιών όπως ένα reading mode και η πλήρης πρόσβαση σε πειραματικά flags.

Δείτε επίσης: Microsoft Edge: Πώς να τον ορίσετε ως προεπιλεγμένο browser σε Android

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη της νέας έκδοσης Edge Canary, ακολουθώντας αυτό το link στο Play Store και να δοκιμάσετε μια σειρά από πειραματικές δυνατότητες, μεταβαίνοντας στο edge://flags. Λάβετε υπόψη ότι δεδομένου ότι πρόκειται για την κυκλοφορία Canary, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σφάλματα και άλλα προβλήματα σταθερότητας. Ευτυχώς, μπορείτε να έχετε ταυτόχρονα εγκατεστημένη και την Canary και την σταθερή έκδοση Edge στη συσκευή σας, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε γρήγορα στη σταθερή έκδοση εάν συμβεί κάτι τέτοιο.

Δείτε επίσης: Το Microsoft Edge θα σας ειδοποιεί αν ο κωδικός σας παραβιαστεί

Η νέα έκδοση του Microsoft Edge Canary για Android έρχεται μόλις μια ημέρα μετά την κυκλοφορία του νέου Kids Mode στην desktop έκδοση του browser. Το Kids Mode έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους γονείς να παρέχουν μια ασφαλή εμπειρία περιήγησης για νέους χρήστες, προσθέτοντας στη λίστα επιτρεπόμενων μια μικρή επιλογή από websites. Η λειτουργία περιλαμβάνει δύο επιλογές – μία για χρήστες ηλικίας 5-8 ετών που προσφέρει μια απλοποιημένη εμπειρία περιήγησης και η άλλη για χρήστες ηλικίας 9-12 που προσφέρει φιλικά προς τα παιδιά άρθρα και ειδήσεις για θέματα όπως ζώα, επιστήμη κ.λπ.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS