ΑρχικήUpdatesΤι φέρνει η πρώτη ενημέρωση του PlayStation 5;

Τι φέρνει η πρώτη ενημέρωση του PlayStation 5;

Η Sony κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση λογισμικού για το PlayStation 5 που περιλαμβάνει βελτιώσεις στην υποστήριξη HDR και 120Hz. Η νέα ενημέρωση έχει προσθέσει επίσης εξωτερική υποστήριξη αποθήκευσης USB για παιχνίδια PS5 και νέες κοινωνικές δυνατότητες που επιτρέπουν το Share Play μεταξύ του PlayStation 5 και του PlayStation 4. Η υποστήριξη για μια εξωτερική μονάδα USB για παιχνίδια PS5 είναι η σημαντικότερη νέα δυνατότητα του PlayStation, αλλά επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν παιχνίδια μόνο σε εξωτερική μονάδα δίσκου και να μην τα παίζουν.

PlayStation 5

Οι χρήστες μπορούν να μετακινήσουν εγκατεστημένα παιχνίδια από το PS5 SSD σε συμβατή μονάδα USB και αντίστροφα. Η ενημέρωση δεν θα επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια PS5 απευθείας από τον εξωτερικό χώρο αποθήκευσης USB, ούτε επιτρέπει στους χρήστες να αναβαθμίζουν τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του PS5.

Δείτε επίσης: Απενεργοποιήστε ή επανεκκινήστε το Playstation 5 μέσω του controller

Εκτός από την επιλογή εξωτερικού χώρου αποθήκευσης, η νέα ενημέρωση φέρνει επίσης νέες δυνατότητες στο Share Play της Sony. Με τη νέα ενημέρωση, οι χρήστες του Sony PlayStation 5 θα μπορούν να μοιράζονται το παιχνίδι με παίκτες στο PlayStation προηγούμενης γενιάς, το PS4. Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχουν ένα PlayStation 5 θα μπορούν να παίξουν με τους φίλους τους σε ένα PlayStation 4.

Δείτε επίσης: Amazon – PlayStation 5: Καταγγελίες για μη παράδοση παραγγελιών!

Οι χρήστες του PS5 μπορούν επίσης να επιτρέψουν στους φίλους τους σε μια κονσόλα PS4 να βλέπουν την οθόνη του παιχνιδιού τους, ή ακόμα και να δοκιμάσουν τα παιχνίδια του PS5 μέσω του Share Play και το αντίστροφο. Οι επιλογές περιλαμβάνουν τη δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης με έναν φίλο, να μεταβιβάζετε το χειριστήριο σας ουσιαστικά σε έναν φίλο ή να χρησιμοποιείτε virtually ένα δεύτερο χειριστήριο ουσιαστικά για να παίζετε μαζί παιχνίδια.

Υπάρχει επίσης μια νέα επιλογή για αυτόματη του video output σε μη HDR όταν χρησιμοποιείτε ένα παιχνίδι ή μια εφαρμογή που δεν υποστηρίζει HDR. Αυτή είναι μια βασική βελτίωση για όσους χρησιμοποιούν HDR στο PS5, καθώς οι χρήστες δεν θα χρειάζεται πλέον να μπουν στο μενού των ρυθμίσεων για να απενεργοποιήσουν χειροκίνητα το HDR όταν βλέπουν περιεχόμενο SDR.

Δείτε επίσης: PlayStation 5: Σφάλματα και προβλήματα συστήματος

Εκτός από τις HDR αλλαγές, η νέα ενημέρωση προσθέτει επίσης δύο νέα χειριστήρια HDMI στις ρυθμίσεις συστήματος του PlayStation 5. Οι χρήστες μπορούν τώρα να αλλάζουν ένα παιχνίδι με ένα άγγιγμα, το οποίο θα ενεργοποιεί αυτόματα μια συνδεδεμένη τηλεόραση όταν ένας χρήστης ενεργοποιεί ένα PS5. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αλλάξουν το link, ο οποίος επιτρέπει στο PS5 να εισέλθει σε κατάσταση ανάπαυσης εάν οι χρήστες απενεργοποιήσουν τη συνδεδεμένη τηλεόραση.

Η Sony υποστηρίζει επίσης περισσότερες οθόνες υπολογιστή με 120Hz με αυτήν την ενημέρωση. Οι οθόνες με ανάλυση 1080p και ρυθμό ανανέωσης 120Hz μπορούν πλέον να λειτουργούν στα 120Hz με το PS5. Η νέα ενημέρωση λογισμικού περιλαμβάνει επίσης καλύτερες επιλογές για γρήγορη απενεργοποίηση της συνομιλίας εντός παιχνιδιού, επιλογή για αναζήτηση αγορασμένων παιχνιδιών και επιλογή απόκρυψης παιχνιδιών στην βιβλιοθήκη.

Πηγή πληροφοριών: news18.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS