ΑρχικήyoutubeAmazon - PlayStation 5: Καταγγελίες για μη παράδοση παραγγελιών!

Amazon – PlayStation 5: Καταγγελίες για μη παράδοση παραγγελιών!

Η Amazon ανακοίνωσε ότι διερευνά επί του παρόντος τί συνέβη με την παράλειψη παραδόσεων του PlayStation 5, αφότου έγιναν αναφορές περί κλοπής. Ορισμένοι πελάτες του γίγαντα του e-commerce που βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο άνοιξαν τα κουτιά που τους παραδόθηκαν, ωστόσο, αντί να βρουν το PlayStation 5 που είχαν παραγγείλει, βρήκαν άσχετα προϊόντα όπως οικιακές συσκευές και παιχνίδια.

Πολλοί θεώρησαν ότι οι κονσόλες τους είχαν κλαπεί κατά τη διαδικασία της παράδοσης, με αποτέλεσμα να κατηγορούν το προσωπικό που παρέδιδε τις παραγγελίες. Η Amazon επεσήμανε στην επίσημη ανακοίνωσή της πως λυπάται για το περιστατικό τονίζοντας πως διεξάγει διεξοδικές έρευνες για να λύσει το μυστήριο των παραγγελιών.

Amazon – PlayStation 5

Η έλλειψη αποθεμάτων κονσολών PlayStation 5, καθώς και το γεγονός ότι αυτές πωλούνται σε υπέρογκες τιμές στο διαδίκτυο, οδήγησε τους πελάτες να φοβούνται ότι η διανομή τους είχε κλαπεί.

Οι δυσαρεστημένοι πελάτες δημοσίευσαν στο Twitter φωτογραφίες και βίντεο με τα προϊόντα που παρέλαβαν αντί για το PlayStation 5, όπως φριτέζες, τροφές για σκύλους, ηλεκτρικές ψησταριές ή ακόμα και λαμπτήρες αλατιού των Ιμαλαΐων. Ενώ πολλοί από τους ισχυρισμούς δεν μπορούν να επαληθευτούν, η Amazon παραδέχθηκε ότι υπήρχαν προβλήματα με τις παραδόσεις.

Amazon – PlayStation 5: Καταγγελίες για μη παράδοση παραγγελιών

Η Amazon ανέφερε στην σχετική της ανακοίνωση τα ακόλουθα: «Στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες μας, πράγμα που δεν συνέβη σε ένα μικρό ποσοστό αυτών των παραγγελιών. Επικοινωνούμε με κάθε πελάτη που αντιμετώπισε πρόβλημα και μας ενημέρωσε ώστε να το διορθώσουμε. Όποιος είχε πρόβλημα με οποιαδήποτε παραγγελία μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών για βοήθεια.»

PlayStation 5

Επιπλέον πολλοί πελάτες ανέφεραν ότι είδαν τους οδηγούς παράδοσης να σταματούν έξω από τα σπίτια τους για λίγο πριν οδηγήσουν και έλαβαν ειδοποίηση από την Amazon ότι το προϊόν τους είχε “παραδοθεί”. Ωστόσο, άλλοι είπαν ότι μέσα στα κουτιά που παρέλαβαν υπήρχαν σημειώματα που καθιστούσαν σαφές ότι τα αντικείμενα που έλαβαν προορίζονταν για κάποιον άλλο. Η έλλειψη αποθεμάτων σημαίνει επίσης ότι η αντικατάσταση ενός προϊόντος μπορεί να μην είναι δυνατή.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένα site e-commerce όπως το eBay πωλούν την κονσόλα στην τιμή εκατοντάδων λιρών, δηλαδή περισσότερο από τη συνιστώμενη λιανική τιμή.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS