ΑρχικήHow To«Επαληθευμένες κλήσεις»: Αποφύγετε τα robocalls στο Android

«Επαληθευμένες κλήσεις»: Αποφύγετε τα robocalls στο Android

Οι ανεπιθύμητες κλήσεις, γνωστές και ως robocalls μπορούν να γίνουν εξαιρετικά ενοχλητικές. Ωστόσο υπάρχουν εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αυτές. Δείτε πώς θα ρυθμίσετε τις «Επαληθευμένες κλήσεις» στη συσκευή Android σας, χρησιμοποιώντας μία από τις εφαρμογές της Google.

robocalls Android

Δείτε επίσης: Το WhatsApp θα επιτρέψει τη μετεγκατάσταση των συνομιλιών μεταξύ iOS και Android

Οι «επαληθευμένες κλήσεις» είναι μια δυνατότητα που βρίσκεται στην εφαρμογή “Phone by Google“. Η Google συνεργάζεται με επιχειρήσεις για να επαληθεύσει την ταυτότητα του καλούντος, να δείξει τον λόγο κλήσης και ακόμη και να εμφανίσει τα λογότυπα των επιχειρήσεων. Η εφαρμογή Google by Phone μπορεί να εγκατασταθεί στις περισσότερες συσκευές Android (εάν δεν είναι ήδη προεγκατεστημένη), συμπεριλαμβανομένων των συσκευών Samsung.

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή Phone by Google, θα πρέπει να οριστεί ως η προεπιλεγμένη εφαρμογή τηλεφώνου για να μπορείτε να ελέγχετε τα robocalls. Εάν χάσατε το μήνυμα να το κάνετε αυτό κατά το πρώτο άνοιγμα της εφαρμογής, μπορεί επίσης να γίνει χειροκίνητα. Η διαδικασία είναι ελαφρώς διαφορετική ανάλογα με το τηλέφωνο, αλλά είναι κάτι παρόμοιο με τις Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Προεπιλεγμένες εφαρμογές> Τηλέφωνο.

Δείτε ακόμα: Google συλλέγει 20x περισσότερα data από το Android από ό,τι η Apple από το iOS

robocalls Android

Αρχικά ανοίξτε το Phone by Google και πατήστε το εικονίδιο μενού με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία.

Επιλέξτε “Ρυθμίσεις” από το μενού.

Από το μενού Ρυθμίσεις, πατήστε “Οθόνη κλήσεων και ανεπιθύμητων “. Μπορεί επίσης να ονομάζεται και “Caller ID and Spam“.

Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για «Επαληθευμένες κλήσεις».

Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια οθόνη που σας ζητά να προσθέσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στον λογαριασμό σας Google. Αυτό είναι απαραίτητο για τη χρήση επαληθευμένων κλήσεων. Πατήστε “Ναι, είμαι μέσα” εάν είστε εντάξει με την αποδοχή αυτής της άδειας.

Δείτε επίσης: Τεράστια νίκη της Google στη δικαστική διαμάχη με την Oracle!

Θα επιστρέψετε στην προηγούμενη οθόνη και θα ενεργοποιηθεί η εναλλαγή «Επαληθευμένες κλήσεις». Θα λάβετε πλέον πολύ περισσότερες πληροφορίες στην οθόνη για τις επαληθευμένες κλήσεις, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να διακρίνετε μεταξύ των robocalls και των πραγματικών κλήσεων.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS