ΑρχικήinetΑγοράστε ένα Samsung Galaxy A21 με μόλις 126 ευρώ

Αγοράστε ένα Samsung Galaxy A21 με μόλις 126 ευρώ

Τι είναι πιο συνειδητό από το να αγοράζετε ένα τηλέφωνο χαμηλού κόστους; Η αγορά ενός τηλεφώνου χαμηλού κόστους ενώ βρίσκεται σε έκπτωση. Το Galaxy A21 της Samsung δεν πρόκειται να εντυπωσιάσει κανέναν με την ποιότητα του ή την απόδοση της κάμερας του, αλλά είναι ένα καλό τηλέφωνο που κοστίζει μόνο 250 δολάρια (212 ευρώ). Ωστόσο, εάν θέλετε να αντικαταστήσετε ένα παλιό ή σπασμένο τηλέφωνο, μπορείτε να αγοράσετε το Galaxy A21 από την Amazon στην τιμή των 149 δολαρίων (126 ευρώ).

Δείτε επίσης: Samsung: Όσα πρέπει να ξέρετε για τα Galaxy S21, S21 Plus και S21 Ultra

Το Galaxy A21 δείχνει ότι δεν είναι κακό αυτή την εποχή να χρησιμοποιείτε ένα τηλέφωνο χαμηλού κόστους. Υπάρχει αρκετό bloatware (ανεπιθύμητο software που περιλαμβάνεται σε νέο υπολογιστή ή κινητή συσκευή από τον κατασκευαστή) για απενεργοποίηση και οι κάμερες δεν θα εντυπωσιάσουν κανέναν Instagrammer, αλλά θα έχετε μια αρκετά μεγάλη οθόνη 6,5 ιντσών και μια αξιοπρεπή διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Δείτε επίσης: Συνεργασία Tesla/Samsung: Νέο τσιπ για πλήρως αυτόνομη οδήγηση

Galaxy A21

Η Samsung επέκτεινε ακόμη και τη δέσμευση software update σε τέσσερα χρόνια στα τηλέφωνά της, πράγμα που σημαίνει ότι το A21 θα πρέπει να λαμβάνει ενημερώσεις μέχρι περίπου τα μέσα του 2024.

Δείτε επίσης: Τα τσιπ Exynos υπάρχουν μόνο για να εξοικονομεί η Samsung χρήματα;

Το Galaxy A21 αρχικά κυκλοφόρησε με τιμή 250 δολάρια (212 ευρώ), ωστόσο η τιμή κυμαινόταν στα 220 δολάρια τους τελευταίους μήνες και τώρα έχει έκπτωση 71 δολάρια (περίπου το ένα τρίτο από την κανονική τιμή). Δεν υπάρχει κανένα σημάδι που να υποδεικνύει πότε θα σταματήσει η προσφορά, οπότε τρέξτε αν δεν θέλετε να την χάσετε.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS