ΑρχικήUpdatesΤο WhatsApp θα επιτρέψει τη μετεγκατάσταση των συνομιλιών μεταξύ iOS και Android

Το WhatsApp θα επιτρέψει τη μετεγκατάσταση των συνομιλιών μεταξύ iOS και Android

Το WhatsApp αποθηκεύει τα περισσότερα δεδομένα τοπικά στο τηλέφωνό σας και όχι στο cloud όπως κάνουν οι περισσότερες υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων, η οποία ως μέθοδος έχει κάποια μειονεκτήματα. Οι συνομιλίες διατηρούνται στο τηλέφωνο σας και ενώ τα δεδομένα μπορούν εύκολα να γίνουν back up, δεν υπάρχει επίσημη μέθοδος για τη μετεγκατάσταση των συνομιλιών μεταξύ συσκευών Android και iOS. Ευτυχώς, αυτό θα αλλάξει σύντομα.

WhatsApp

Το WhatsApp εργάζεται για την υποστήριξη πολλών συσκευών εδώ και λίγο καιρό, κάτι που θα σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα από οποιοδήποτε τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή – όπως κάθε άλλη υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων. Η μετεγκατάσταση των συνομιλιών μεταξύ διαφορετικών πλατφορμών είναι βασικό στοιχείο αυτής της λειτουργικότητας και τώρα η λειτουργία φαίνεται να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε επίσης: Το WhatsApp προσθέτει άλλο ένα επίπεδο ασφάλειας στο web app

Δεν είναι ακόμη σαφές πότε θα γίνει διαθέσιμη η λειτουργικότητα, αλλά είναι σίγουρο ότι θα είναι μια δημοφιλής λειτουργία για όσους θέλουν να αλλάξουν κινητά οικοσυστήματα. Στο παρελθόν, η WhatsApp είπε ότι τυχόν ανεπίσημα μέσα μετεγκατάστασης συνομιλιών σε πλατφόρμες, που συνήθως περιελάμβαναν εφαρμογές τρίτων, είναι αντίθετη με τους όρους παροχής υπηρεσιών της εταιρείας και μπορεί να οδηγήσει σε αναστολή του λογαριασμού.

Δείτε επίσης: Το Telegram 7.4 διευκολύνει τη μετεγκατάσταση των συνομιλιών από το WhatsApp

Η εταιρεία WhatsApp έχει κυκλοφορήσει πολλές νέες λειτουργίες τους τελευταίους μήνες, εν μέρει ως απάντηση στην τεράστια έκρηξη που σημειώθηκε στις πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων κατά τη διάρκεια του 2020. Οι ηχητικές κλήσεις και οι βίντεοκλήσεις έφτασαν στο web app τον Μάρτιο, ήρθαν νέες επιλογές ταπετσαρίας τον Δεκέμβριο και τα μηνύματα που εξαφανίζονται μετά από λίγο κυκλοφόρησαν τον Νοέμβριο.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Android malware στέλνει κακόβουλα μηνύματα

Εν τω μεταξύ, η WhatsApp αντιμετώπισε έντονη κριτική για τις προτεινόμενες αλλαγές της πολιτικής απορρήτου και οι Ηνωμένες Πολιτείες μήνυσαν το Facebook για τις εξαγορές των WhatsApp και Instagram. Οι αντιπαραθέσεις οδήγησαν επίσης πολλούς χρήστες του WhatsApp στο να μετακινηθούν σε άλλες υπηρεσίες, με το Signal και το Telegram να γίνονται μερικές από τις εφαρμογές για κινητές συσκευές που έχουν εκτοξευθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS