ΑρχικήinetΟ Πρίγκιπας Harry γίνεται "Chief Impact Officer" στην εταιρεία BetterUp

Ο Πρίγκιπας Harry γίνεται “Chief Impact Officer” στην εταιρεία BetterUp

Ο Πρίγκιπας Harry εντάχθηκε στo δυναμικό της εταιρείας BetterUp, με έδρα το San Francisco, στην θέση του Chief Impact Officer. Η εταιρεία καλωσόρισε δημόσια τον Πρίγκιπα, ενώ ένας εκπρόσωπος του Δούκα του Sussex επιβεβαίωσε επίσης το νέο ρόλο, ως στέλεχος της BetterUp.

Πρίγκιπας Harry

Η BetterUp παρέχει υπηρεσίες ψυχικής υγείας και coaching.

Δείτε επίσης: Google σε υπαλλήλους με παράπονα ρατσισμού/σεξισμού: Λάβετε ψυχολογική βοήθεια

Το site της εταιρείας αναφέρει την προσθήκη του Harry στην ηγετική της ομάδα, περιγράφοντάς τον ως “ανθρωπιστή, υποστηρικτή της ψυχικής ευεξίας και περιβαλλοντολόγο”.

Ο Πρίγκιπας Harry εντάσσεται στο δυναμικό της startup λίγες εβδομάδες μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη που έδωσε με τη σύζυγό του Meghan Markle στην Oprah Winfrey. Οι δυο τους περιέγραψαν λεπτομερώς την απόφασή τους να φύγουν από το Ηνωμένο Βασίλειο και να αφήσουν πίσω τους ανώτερους ρόλους τους στη βρετανική βασιλική οικογένεια. Επίσης, τόνισαν ότι η βασιλική ζωή τους ασκούσε πολλή πίεση και επηρέαζε την ψυχική τους υγεία.

Δείτε επίσης: Ηνωμένο Βασίλειο: Οργανισμοί που σχετίζονται με κρίσιμες υποδομές έχουν παραβιαστεί

BetterUp

Η Wall Street Journal ήταν η πρώτη που ανέφερε το νέο επαγγελματικό βήμα του Harry.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, λόγω της θέσης του στη BetterUp, ο Πρίγκιπας Harry θα συμμετέχει σε στρατηγικές αποφάσεις για προϊόντα και φιλανθρωπικές συνεισφορές και θα ασχολείται με θέματα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία. Η εφημερίδα είπε ότι η BetterUp αρνήθηκε να σχολιάσει τον μισθό του Δούκα του Sussex.

Είναι ένας ουσιαστικός ρόλος“, δήλωσε ο CEO της εταιρείας, Alexi Robichaux, στο Wall Street Journal.

Ο ίδιος ο πρίγκιπας περιέγραψε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να γίνει μέλος της startup, σε ένα blog post της εταιρείας, λέγοντας ότι αναγνώρισε ένα “κοινό πάθος” για την παροχή βοήθειας σε ανθρώπους.

Δείτε επίσης: Πόσο βοηθάει το οικογενειακό υπόβαθρο στο άνοιγμα μιας startup

Αυτό που τράβηξε την προσοχή μου στη BetterUp ήταν ότι η αποστολή της εταιρείας είναι να ξεκλειδώσει τις δυνατότητες των ανθρώπων. Απαιτεί καινοτομία και ακεραιότητα. Η ομάδα τους επιτελεί αυτό το έργο εδώ και χρόνια“, δήλωσε ο Ηarry, ενώ είπε ότι και ο ίδιος έχει επωφεληθεί προσωπικά από τις coaching υπηρεσίες της BetterUp.

Βρήκα προσωπικά ότι η συνεργασία με έναν coach της BetterUp ήταν πολύτιμη. Συνεργάστηκα με έναν πραγματικά φοβερό coach που μου έδωσε συμβουλές και μια νέα προοπτική“, δήλωσε ο Πρίγκιπας Harry στο blog.

Πηγή: CNN International

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS