ΑρχικήinetApple event: Μάλλον θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου

Apple event: Μάλλον θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου

Η Apple θα πραγματοποιήσει την πρώτη της εκδήλωση της χρονιάς στις 23 Μαρτίου, σύμφωνα με πληροφορίες που παρέχονται από έναν αξιόπιστο Κινέζο leaker. Η Apple αναμένεται να λανσάρει AirTags, νέα iPads, και ενδεχομένως ενημερωμένα AirPods και ο leaker “Kang” πιστεύει ότι η ημερομηνία θα είναι στις 23 Μαρτίου.

Η αρχική φήμη έλεγε ότι το event θα γίνει στις 16 Μαρτίου. Ωστόσο, ο Mark Gurman του Bloomberg άφησε το ενδεχόμενο ανοιχτό για μια εκδήλωση αργότερα μέσα στον μήνα. Ο Kang λέει ότι η εκδήλωση της Αpple θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημερομηνία με το λανσάρισμα του OnePlus 9, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 23 Μαρτίου.

Apple

Λόγω της παγκόσμιας κρίσης που έχει προκαλέσει ο COVID-19, η εκδήλωση της Apple αναμένεται να πραγματοποιηθεί ψηφιακά και να μεταδοθεί ζωντανά μέσω του ιστότοπου και του επίσημου καναλιού της στο YouTube. Οι 23 Μαρτίου και 30 Μαρτίου είναι και οι δύο εύλογες ημερομηνίες στις οποίες η Αpple θα μπορούσε να διοργανώσει ένα τέτοιο event. Η Apple τείνει να διοργανώνει τις εκδηλώσεις την ημέρα Τρίτη.

Οι επίσημες λεπτομέρειες για την εκδήλωση της Apple παραμένουν άγνωστες. Ωστόσο, κάποιες φήμες αναφέρουν ότι θα γίνει η επικείμενη κυκλοφορία των «AirTags‌» στο φημολογούμενο event της 23ης Μαρτίου. Η DigiTimes, και άλλοι, έχουν επίσης αναφέρει ότι η Apple θα κυκλοφορήσει τα ενημερωμένα μοντέλα iPad με οθόνες mini-LED και ταχύτερους επεξεργαστές κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Λίγο αφότου ο Kang ανέφερε την ημερομηνία της 23ης Μαρτίου, ο YouTuber και leaker της Apple, Jon Prosser, δημοσιεύσε το tweet “23”, σε μια εμφανή επίδειξη υποστήριξης για τον Kang και την πρόβλεψη της ημερομηνίας του event.

Πέρυσι, ο Kang αποκάλυψε για πρώτη φορά με ακρίβεια ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει το MagSafe στο iPhone 12, και επίσης διέρρευσε τις ακριβείς λεπτομέρειες και ημερομηνίες κυκλοφορίας για την πλήρη σειρά iPhone 12 και το HomePod mini πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS