ΑρχικήHow ToΠως να βελτιώσετε τις εικονικές σας εκδηλώσεις

Πως να βελτιώσετε τις εικονικές σας εκδηλώσεις

Ο Jon Reed, ο συνιδρυτής της diginomica είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σας μιλήσει για τις εικονικές εκδηλώσεις δίνοντας σας τις καλύτερες συμβουλές. Δείτε παρακάτω τα tips του αναλυτικά:

Τι να μην κάνετε

1. Μην βάλετε μουσική. Ο Reed είπε ότι αυτή η συμβουλή είναι μεταξύ σοβαρού και αστείου. Για την ακρίβεια είπε ότι σχεδόν πάντα η μουσική στις εικονικές εκδηλώσεις είναι πολύ κακής ποιότητας. Ο Reed μας υπενθυμίζει ότι ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε δεν είναι πάντα ο κατάλληλος για να ακουγόμαστε σωστά, επομένως εστιάστε λιγότερο στη μουσική και περισσότερο στο ποιοτικό περιεχόμενο.

2. Μην χρησιμοποιείτε ένα εικονικό συμβάν ως “διακοπή” για μια live εκδήλωση. Ο Reed θέλει οι πωλητές να σταματήσουν να προσποιούνται ότι θα πραγματοποιήσουν live events – το πιο πιθανό είναι να μην κάνετε καμία live εκδήλωση τον επόμενο χρόνο. Ξοδέψτε την ενέργεια σας στη δημιουργία των καλύτερων δυνατών εικονικών εκδηλώσεων (αφού αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή).

3. Οι εικονικές εκδηλώσεις και η δημιουργία εσόδων δεν έχουν συναντηθεί μέχρι στιγμής. Προσκαλέστε τους συνεργάτες σας να βοηθήσουν στο σχεδιασμό των εικονικών εκδηλώσεων έως ότου καθοριστεί ένα μοντέλο που θα ωφελεί οικονομικά όλους τους ενδιαφερόμενους.

4. Απάντησε στις ερωτήσεις. Ο Reed είναι απογοητευμένος με τα εικονικά events όπου δεν απαντώνται ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Το να πείτε στο κοινό σας ότι θα επικοινωνήσετε μαζί του αργότερα δεν είναι φιλικό προς τον χρήστη. Με τις εικονικές εκδηλώσεις έχετε την ευκαιρία να χωρίσετε τους χρήστες σε μικρότερες ομάδες για να αλληλεπιδράσουν. Επίσης μπορείτε να δεχτείτε και ανώνυμες ερωτήσεις και να βρείτε τρόπο να βελτιώσετε περαιτέρω τις συζητήσεις.

εικονικές εκδηλώσεις

Τι να κάνετε

1. Αυξήστε τις ευκαιρίες για αλληλεπίδραση. Βάλτε τον εαυτό σας στην θέση του κοινού σας. Έχουν ερωτήσεις και ενδιαφέρονται να αλληλεπιδράσουν με τους υπολοίπους. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από ερωτήσεις Q&A. Δεν πρόκειται να μιμηθείτε τον τρόπο με τον οποίο γίνεται μια τηλεοπτική εκπομπή.

2. Περισσότερα «breakout rooms». Πολλοί αγνοούν την ευκαιρία να διαθέτουν breakout rooms στα οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση τα ανώτερα στελέχη ή οι εξωτερικοί συνεργάτες. Μπορείτε να καθοδηγήσετε το κοινό από μια ομιλία σε μικρότερες συνεδρίες αποκτώντας περισσότερες ευκαιρίες για να συνεργαστείτε απευθείας με ομιλητές και ειδικούς.

3. Ψάξτε για τις καλύτερες επιλογές για πλατφόρμες. Μην κατηγορείτε την άθλια πλατφόρμα σας για την παροχή κακής εμπειρίας εικονικών εκδηλώσεων. Ψάξτε για νέες πλατφόρμες εικονικών εκδηλώσεων. Καμία πλατφόρμα δεν είναι τέλεια, οπότε πρέπει να είστε πάντα ενημερωμένοι για την καλύτερη επιλογή κάθε στιγμή.

4. Ο σχεδιασμός είναι σημαντικός. Ο Reed παραδέχεται ότι τα ισχυρά εικονικά events απαιτούν καλύτερο σχεδιασμό. Τα εικονικά events ενδέχεται να μην προσφέρουν την εμπειρία μιας ζωντανής εκδήλωσης, όπως με καλό σχεδιασμό μπορούμε να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS