ΑρχικήUpdatesΤο Google Maps προσθέτει ακριβείς λεπτομέρειες στους οδικούς χάρτες 4 πόλεων

Το Google Maps προσθέτει ακριβείς λεπτομέρειες στους οδικούς χάρτες 4 πόλεων

Η εφαρμογή Google Maps έλαβε μια ενημέρωση τον Αύγουστο του περασμένου έτους, η οποία πρόσθεσε περισσότερο χρώμα στους φυσικούς χάρτες για να καταστήσει πιο διακριτές τις γεωγραφικές πληροφορίες. Εκείνη την εποχή, η εταιρεία είχε αποκαλύψει ότι εργαζόταν για την προσθήκη παρόμοιων λεπτομερειών στους οδικούς χάρτες, οι οποίοι θα έδειχναν σαφώς πράγματα όπως πεζοδρόμια και διαβάσεις πόλεων. Τον περασμένο μήνα, η Google παρουσίασε αυτές τις αλλαγές σε μερικούς χρήστες, προσθέτοντας στις εφαρμογές τους κάποιες διαβάσεις πεζών και κάποιους αριθμούς δόμησης. Επιτέλους, η λειτουργία κυκλοφορεί στο ευρύτερο κοινό τεσσάρων μεγάλων πόλεων.

Google Maps

Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά του Android Police, οι λεπτομερείς οδικοί χάρτες είναι πλέον διαθέσιμοι για την πλειονότητα των χρηστών της εφαρμογής Google Maps στις ακόλουθες πόλεις:

  • Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
  • Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
  • Σαν Φρανσίσκο, ΗΠΑ
  • Τόκιο, Ιαπωνία

Όπως μπορείτε να δείτε στα παρακάτω screenshots, η εφαρμογή Google Maps εμφανίζει με ακρίβεια λεπτομέρειες όπως το πλάτος του δρόμου, τις στρογγυλεμένες γωνίες και την βλάστηση στο δρόμο. Δείχνει επίσης σαφώς τις διαβάσεις των πεζών, τις διαχωριστικές νησίδες και πολλά άλλα στις προαναφερθείσες τοποθεσίες. Οι πρόσθετες λεπτομέρειες αναμένεται να βοηθήσουν τόσο τους πεζούς όσο και τα άτομα με ειδικές ανάγκες να σχεδιάσουν τη διαδρομή τους πιο αποτελεσματικά.

Επιπλέον, τα πάρκα θα δείχνουν το πραγματικό πλάτος των μονοπατιών με σκούρο πράσινο χρώμα, μαζί με τις σκάλες που θα παρουσιάζονται με γκρι χρώμα. Εάν έχετε ήδη λάβει την ενημέρωση, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε αυτές τις λεπτομέρειες κάνοντας ζουμ στο επίπεδο του δρόμου σε μία από αυτές τις πόλεις.

Η λεπτομερής προβολή του δρόμου κυκλοφορεί ως ενημέρωση από την πλευρά του server και θα πρέπει να φτάσει στους περισσότερους χρήστες τις επόμενες ημέρες. Η Google ενδέχεται να κάνει το ίδιο και για άλλες τοποθεσίες τους επόμενους μήνες. Όμως προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της οπότε δεν γνωρίζουμε ποια είναι τα επόμενα σχέδια της για αυτή τη λειτουργία.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS