ΑρχικήHow ToΠως να κάνετε το Mac σας να ανακοινώνει την ώρα

Πως να κάνετε το Mac σας να ανακοινώνει την ώρα

Μπορείτε να κάνετε το Mac σας να ανακοινώνει την ώρα δυνατά χρησιμοποιώντας μια κρυφή λειτουργία στο System Preferences. Δείτε πώς μπορείτε να το ρυθμίσετε.

Αρχικά, ανοίξτε τα System Preferences κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της Apple στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης σας και επιλέγοντας “System Preferences” από το μενού που εμφανίζεται.

Mac

Στην ενότητα “System Preferences” στο macOS Catalina ή σε παλαιότερες εκδόσεις, κάντε κλικ στην επιλογή “Date & Time”. Στο macOS 11 Big Sur ή σε μεταγενέστερη έκδοση, κάντε κλικ στο “Dock & Menu Bar”.

Εάν εκτελείτε Catalina ή νεότερη έκδοση, κάντε κλικ στην καρτέλα “Clock” στις προτιμήσεις “Date & Time”. Στο Big Sur ή σε μεταγενέστερη έκδοση, κάντε scroll προς τα κάτω στην πλαϊνή γραμμή “Dock & Menu Bar” και κάντε κλικ στην επιλογή “Clock”.

Mac

Μόλις επιλέξετε τα preferences “Clock”, τοποθετήστε ένα σημάδι της επιλογής δίπλα στο “Announce the time”. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού, μπορείτε να προσαρμόσετε εάν θέλετε το Mac σας να ανακοινώνει την ώρα κάθε μια ώρα, κάθε μισή ώρα ή κάθε ένα τέταρτο.

Mac

Εάν θέλετε να αλλάξετε τη φωνή που θα ανακοινώνει την ώρα, κάντε κλικ στο κουμπί “Customize Voice”. Σε αυτήν την οθόνη, μπορείτε να επιλέξετε μια ανδρική ή θηλυκή φωνή και επίσης να προσαρμόσετε τον ρυθμό της ομιλίας.

Μετά από αυτό, κλείστε τα System Preferences και είστε έτοιμοι.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS