ΑρχικήinetGoogle Pay: Η νέα εφαρμογή επαναλαμβάνει τα λάθη του Google Allo

Google Pay: Η νέα εφαρμογή επαναλαμβάνει τα λάθη του Google Allo

Η νέα εφαρμογή Google Pay βγήκε από την έκδοση beta την προηγούμενη εβδομάδα. Και πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η Gοogle διέκοψε μια πολύ καλή υπηρεσία και την αντικατέστησε με μια χειρότερη, λιγότερο λειτουργική υπηρεσία.

google pay

Η εφαρμογή θα τερματιστεί στις ΗΠΑ στις 5 Απριλίου και αν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Νέο Google Pay, θα πρέπει να βρείτε και να κατεβάσετε μια εντελώς νέα εφαρμογή. Η λειτουργικότητα NFC tap-and-pay δεν θα αλλάξει μόλις ρυθμίσετε τη νέα εφαρμογή, αλλά η εφαρμογή δεν θα χρησιμοποιεί πλέον τον λογαριασμό σας Google για πληρωμές P2P. Θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό. Δεν θα μπορείτε να στείλετε χρήματα στις νέες επαφές σας μέχρι να πραγματοποιήσουν λήψη της νέας εφαρμογής και να δημιουργήσουν νέο λογαριασμό. Επιπλέον, ο ιστότοπος του Gοogle Pay θα αφαιρεθεί από όλες τις λειτουργίες πληρωμής στις ΗΠΑ στις 5 Απριλίου και το Νέο Gοogle Pay δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα από τον ιστό. Δεν θα μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα, να δείτε τη δραστηριότητα πληρωμής ή να δείτε το υπόλοιπό σας από ένα πρόγραμμα περιήγησης.

Η νέα εφαρμογή Google Pay, φαίνεται ότι επαναλαμβάνει όλα τα λάθη που έκανε η εταιρεία στο Google Allo, μία από τις πιο αποτυχημένες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων της Google.

Το νέο Gοogle Pay, όπως και το Allo, δεν χρησιμοποιεί τον λογαριασμό Google του χρήστη για πληρωμές. Αντ ‘αυτού, πρέπει να εγγραφεί στη νέα εφαρμογή χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας του. Καμία από τις υπάρχουσες επαφές στο Google Pay δεν θα μεταφερθεί και όλοι θα πρέπει να εγγραφούν με νέους λογαριασμούς με τους αριθμούς τηλεφώνου της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας τους.

google

Ο άλλος περιορισμός του Gοogle Pay που βασίζεται σε SMS είναι ότι ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί μόνο σε μία συσκευή κάθε φορά, όπως και στο Allo. Αυτό θεωρητικά δεν αποτελεί πρόβλημα για μια εφαρμογή πληρωμών, αλλά η παλιά έκδοση του Google Pay λειτουργούσε και σε έξυπνα ρολόγια, κάτι που δεν θα είναι πλέον σε θέση να κάνει.

Αυτή η κίνηση διακόπτει επίσης τη συνέργεια μεταξύ του Google Pay tap-and-pay NFC και του Gοogle Pay Send-money-to-people. Οι δύο υπηρεσίες, χρησιμοποιούν πλέον εντελώς διαφορετικές μεθόδους σύνδεσης: Το Google Pay NFC στη νέα εφαρμογή εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας Google και θα μεταφέρει τις πιστωτικές σας κάρτες.

Ωστόσο, υπάρχει ένα νέο χαρακτηριστικό στο νέο Gοogle Pay. Μόλις προσθέσετε κάποιον μέσω του αριθμού τηλεφώνου του, οι τρεις επιλογές που έχετε είναι “Πληρωμή”, “Αίτημα” και “Μήνυμα”. Η επιλογή “Μήνυμα” θα εμφανίσει μια πλήρη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, με τις συνηθισμένες απαντήσεις, ειδοποιήσεις και υποστήριξη emoji, ενώ μπορείτε ακόμη και να ξεκινήσετε μια ομαδική συνομιλία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS