ΑρχικήyoutubeSuper Bowl 2021: Το show του The Weeknd έγινε viral στο Twitter

Super Bowl 2021: Το show του The Weeknd έγινε viral στο Twitter

Χθες πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος αγώνας του Super Bowl, μεταξύ των Kansas City Chiefs και των Tampa Bay Buccaneers, όπου οι πρώτοι έχασαν με διαφορά 31-9. Το Super Bowl είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός που το παρακολουθούν εκατομμύρια θεατές.

Ωστόσο, το event δεν εντυπωσιάζει μόνο με το αθλητικό στοιχείο και τις μεγάλες ομάδες που διεκδικούν τη νίκη. Η προσοχή στρέφεται και στα εντυπωσιακά show που κάνουν γνωστοί καλλιτέχνες στο ημίχρονο του μεγάλου αγώνα. Φέτος, στο Super Bowl, έκανε μια μοναδική παράσταση ο διάσημος καλλιτέχνης The Weeknd.

Super Bowl The Weeknd

Ο ίδιος έδωσε μάλιστα από την τσέπη του 7 εκατομμύρια δολάρια για την παραγωγή του show.

Ο The Weeknd, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Abel Makkonen Tesfaye, είναι Καναδός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός δίσκων. Έχει ξεχωρίσει τόσο για τις μουσικές του δραστηριότητες όσο και για τις εκκεντρικές καλλιτεχνικές του εμφανίσεις. 

Στο χθεσινό Super Bowl, ο The Weeknd εντυπωσίασε τους πάντες, αλλά λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, δεν είχε θαυμαστές γύρω του, όπως συνέβαινε σε προηγούμενα παιχνίδια. Ωστόσο, φρόντισε να κάνει κάποια ιδιαίτερα “κόλπα”, που σε κάποιους άρεσαν και άλλους τους μπέρδεψαν.

Super Bowl The Weeknd

Μια συγκεκριμένη στιγμή, μάλιστα, έγινε viral στο Twitter με τους χρήστες να σχολιάζουν το show ποικιλοτρόπως.

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τραγουδιστή είναι το Blinding Lights. Κατά τη διάρκεια του act του στο συγκεκριμένο τραγούδι, ο The Weeknd βρισκόταν ανάμεσα σε πολλά φώτα και ένα σετ που έμοιαζε με ιδιαίτερο λαβύρινθο από καθρέφτες.

Τον τραγουδιστή συνόδευαν πολλοί χορευτές, των οποίων το πρόσωπο ήταν τυλιγμένο με επιδέσμους, ενώ φορούσαν μαύρο παντελόνι και κόκκινο σακάκι, όπως ο τραγουδιστής.

Αυτή η στιγμή ήταν που τράβηξε την προσοχή των θεατών.

Ο The Weeknd μοιάζει σαν να κάνει livestreaming σε ένα στοιχειωμένο σπίτι“, έγραψε στο Twitter η Kristin Chirico.

Χορευτές σαν μούμιες

Η στυλιστική επιλογή με τους επιδέσμους πήρε διάφορες κριτικές από τους χρήστες του Twitter. Ένας χρήστης έγραψε: “Παραδέχομαι ότι το show στο ημίχρονο του Super Bowl με τον The Weeknd ήταν πολύχρωμο και φωτεινό. Με χορευτές μούμιες και λιγότερο stripper party show, όπως ήταν πέρυσι“.

Ωστόσο, ένας άλλος χρήστης είχε διαφορετική άποψη. Μάλλον δεν του άρεσε τόσο πολύ αυτή η προσέγγιση: “Αχ, όχι! Οι άντρες μούμιες ήταν τόσο χαζοί“.

Αρκετοί ακόμα χρήστες παραξενεύτηκαν και δεν ενθουσιάστηκαν με το show με τις μούμιες.

Μερικοί άνθρωποι συνέκριναν τους χορευτές του The Weeknd με άλλα γνωστά πρόσωπα, όπως χαρακτήρες από το Star Wars και το Guardians of the Galaxy.

Οι χρήστες ήταν ιδιαίτερα ευφάνταστοι και δημοσίευσαν κάποια ξεκαρδιστικά tweets, κάνοντας συγκρίσεις των χορευτών με τους φανταστικούς χαρακτήρες.

Άλλοι σχολίασαν τα φώτα, τις γωνίες και τα περίεργα σκηνικά που χρησιμοποιήθηκαν για το show, που φαίνεται να μπέρδεψαν ακόμα και τον καλλιτέχνη. Σε μια στιγμή, μέσα στο λαβύρινθο, ο The Weeknd φαίνεται σχεδόν χαμένος, κάτι  που προκάλεσε πολλά σχόλια από το κοινό.

Εγώ, όταν προσπαθώ να ακολουθήσω τoν υπάλληλο υποδοχής, στο τραπέζι μου στο Cheesecake Factory“, έγραψε ένας χρήστης του Twitter παρομοιάζοντας τον εαυτό του με τον αποπροσανατολισμένο μουσικό.

Πρόβλημα με τον ήχο

Ο ήχος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία μιας μουσικής παράστασης, ειδικά αυτού του μεγέθους. Ωστόσο, πολλοί θεατές είπαν ότι δεν μπορούσαν να ακούσουν καλά τον τραγουδιστή.

Η παρουσιάστρια του NBC, Maria Shriver, έγραψε στο Twitter: “Δεν μπορώ να ακούσω τον The Weeknd και η ένταση μου είναι ήδη ψηλά“.

Ένα άλλος χρήστης έγραψε: “Ο The Weeknd αποφάσισε να δώσει την καλύτερη παράσταση που έχει δώσει ποτέ και η ομάδα ήχου του Super Bowl είναι σαν να είπε: ας το κάνουμε έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να τον ακούσει“.

Όπως και να έχει, ήταν ένα εντυπωσιακό καλλιτεχνικό και αθλητικό γεγονός.

Η National Football League δημοσίευσε το show στο κανάλι της στο YouTube αμέσως μετά τη μετάδοσή του, επομένως οι θεατές μπορούν να το παρακολουθήσουν όποτε θέλουν και να κάνουν τα δικά τους σχόλια.

Πηγή: CNET

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS