ΑρχικήinetMeWe: Κέρδισε 2,5 εκατομμύρια χρήστες σε μια εβδομάδα!

MeWe: Κέρδισε 2,5 εκατομμύρια χρήστες σε μια εβδομάδα!

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης MeWe είδε τον αριθμό των χρηστών της να ανεβαίνει σημαντικά μετά το σκάνδαλο με το WhatsApp.

MeWe

Τον τελευταίο καιρό, έχει παρατηρηθεί μια απομάκρυνση των χρηστών από μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Twitter.

Φαίνεται ότι οι παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής, η συνεχής επιτήρηση, η πολιτική μεροληψία και η προσπάθεια χειραγώγησης από αυτές τις εταιρείες έχει κουράσει ένα μεγάλο μέρος χρηστών.

Όπως είναι φυσικό, αυτοί οι χρήστες αναζητούν άλλες πλατφόρμες, οι οποίες επωφελούνται από αυτή την απομάκρυνση. Για παράδειγμα, το κοινωνικό δίκτυο MeWe, που λέγεται ότι είναι το μέλλον της κοινωνικής δικτύωσης χωρίς διαφημίσεις, είναι αυτή τη στιγμή, η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που κατεβάζουν οι περισσότεροι χρήστες από το Google Play Store.

Το MeWe, η “anti-Facebook” πλατφόρμα που εστιάζεται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής απέκτησε 2,5 εκατομμύρια νέα μέλη σε μια μόνο εβδομάδα.

Η πλατφόρμα κυκλοφόρησε το 2016 και αυτή τη στιγμή έχει 15,5 εκατομμύρια μέλη (το 50% είναι χρήστες εκτός της Βόρειας Αμερικής).

Η εταιρεία λέει ότι τα μέλη της αυξάνονται συχνά επειδή οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αναζητούν ένα κοινωνικό δίκτυο που τους σέβεται ως πελάτες. Πρόκειται για το νέο mainstream κοινωνικό δίκτυο που διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που λατρεύουν οι άνθρωποι, χωρίς διαφημίσεις, χωρίς στόχευση και χωρίς χειρισμό των ειδήσεων.

Τόσο το MeWe όσο και άλλες αντίστοιχες εφαρμογές, όπως το Signal και το Telegram, έχουν αποκτήσει περισσότερους χρήστες τις τελευταίες μέρες, λόγω του ζητήματος που έχει προκύψει με το WhatsApp. Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων είχε πει πρόσφατα ότι θα μοιράζεται περισσότερα δεδομένα χρηστών με το Facebook λόγω των αλλαγών στους όρους υπηρεσίας του.

Οι χρήστες δεν θέλουν να μοιράζονται τα στοιχεία τους με πλατφόρμες, όπως το Facebook. Το MeWe δίνει στους χρήστες τον απόλυτο έλεγχο των δεδομένων τους.

Η πρόκληση για την “Anti-Facebook” πλατφόρμα, είναι να πάρει τα κατάλληλα μέτρα για να μπορεί να εξυπηρετήσει αποτελεσματικά τους αυξημένους χρήστες.

Πηγή: ZDNet

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS