ΑρχικήHow ToMicrosoft Teams: Πώς να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης

Microsoft Teams: Πώς να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης

Οι χρήστες πλατφορμών συνήθως θέλουν να τους εμφανίζονται αποδείξεις ανάγνωσης για να γνωρίζουν πότε ο παραλήπτης διαβάζει ένα μήνυμά τους. Ωστόσο, υπάρχουν και χρήστες που δεν θέλουν να έχουν ενεργοποιημένο αυτό το χαρακτηριστικό. Εάν χρησιμοποιείτε το Microsoft Teams και ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία χρηστών, τώρα μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης για τα άμεσα μηνύματα.

Από προεπιλογή, οι χρήστες του Microsoft Teams μπορούν να απενεργοποιήσουν τις αποδείξεις ανάγνωσης, αλλά οι διαχειριστές μπορούν να το αλλάξουν ώστε να είναι ενεργοποιημένες οι αποδείξεις ανάγνωσης. Εάν συμβαίνει αυτό, δεν μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε, αλλά μπορείτε να αποφύγετε την αποστολή τους, σε κάποιο βαθμό.

Πώς να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης
Στο Microsoft Teams, κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου και επιλέξτε “Ρυθμίσεις”.

Microsoft Teams: Πώς να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης
Μεταβείτε στο "Απόρρητο" και απενεργοποιήστε την επιλογή "Ανάγνωση αποδείξεων".

Αν έχετε ανοιχτές συνομιλίες σε ξεχωριστά παράθυρα, θα πρέπει να τα κλείσετε και να τα ανοίξετε ξανά για να εφαρμοστεί σε αυτές τις συζητήσεις.

Πώς να αποφύγετε την αποστολή αποδείξεων ανάγνωσης
Εάν οι διαχειριστές έχουν «αναγκάσει» τις αποδείξεις ανάγνωσης να είναι ενεργοποιημένες για όλους, τότε δεν θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτήν τη ρύθμιση. Ωστόσο, οι αποδείξεις ανάγνωσης ενεργοποιούνται μόνο όταν ανοίγετε μια συνομιλία, οπότε όσο δεν ανοίγετε τη συνομιλία, δεν θα αποστέλλεται μια απόδειξη ανάγνωσης.

Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων για να βεβαιωθείτε ότι οι απαντήσεις συνομιλίας εμφανίζονται στο banner. Το banner είναι η αναδυόμενη προεπισκόπηση νέων μηνυμάτων στην κάτω δεξιά γωνία του Microsoft Teams. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διαβάσετε τα μηνύματα που σας αποστέλλονται χωρίς να ενεργοποιήσετε μια απόδειξη ανάγνωσης.

Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου και επιλέξτε “Ρυθμίσεις”.

Ανοίξτε την καρτέλα “Ειδοποιήσεις” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Επεξεργασία” δίπλα στην επιλογή “Συνομιλία”.


Βεβαιωθείτε ότι το “@mentions” έχει οριστεί σε “Banner and Feed” και το “Replies” έχει οριστεί σε “Banner”.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δείτε μηνύματα συνομιλίας σε αναδυόμενες ειδοποιήσεις χωρίς να ενεργοποιήσετε την απόδειξη ανάγνωσης. Μπορείτε ακόμη και να απαντήσετε από την προεπισκόπηση ειδοποιήσεων χωρίς να ενεργοποιήσετε την απόδειξη ανάγνωσης, αν και μόλις απαντήσετε, θα είναι προφανές ότι έχετε διαβάσει το μήνυμα ούτως ή άλλως.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS