ΑρχικήHow ToFirefox: Πώς να ενεργοποιήσετε μια επέκταση σε Private Mode

Firefox: Πώς να ενεργοποιήσετε μια επέκταση σε Private Mode

Το Private Mode στο Mozilla Firefox διατηρεί ιδιωτικό το ιστορικό περιήγησης σας. Ωστόσο, από προεπιλογή, ο Firefox απενεργοποιεί τις επεκτάσεις κατά την ιδιωτική περιήγηση για να αποτρέψει τη διαρροή δεδομένων. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια αξιόπιστη επέκταση κατά την ιδιωτική περιήγηση, είναι εύκολο να την ενεργοποιήσετε. Δείτε παρακάτω τι πρέπει να κάνετε.

Firefox

Αρχικά, ανοίξτε τον “Firefox”. Σε οποιοδήποτε παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπί μενού “Firefox” (τρεις οριζόντιες γραμμές) και επιλέξτε το “Add-ons” από το μενού.

Firefox

Σε μια νέα καρτέλα που ονομάζεται “Add-ons Manager”, θα δείτε μια λίστα με όλες τις επεκτάσεις του Firefox που έχετε εγκαταστήσει. Εντοπίστε την επέκταση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο Private mode και κάντε κλικ στο κουμπί ellipses (τρεις κουκκίδες) δίπλα της. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε “Manage”.

Firefox

Αφού κάνετε κλικ στο “Manage”, θα δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επέκταση σε μια ειδική σελίδα. Κάντε scroll προς τα κάτω και εντοπίστε την επιλογή “Run in Private Windows”. Κάντε κλικ στο κουμπί επιλογής δίπλα στο “Allow” για να ενεργοποιήσετε την επέκταση σε Private Mode.

Προειδοποίηση: Κάθε επέκταση που ενεργοποιείτε έχει πρόσβαση στα δεδομένα περιήγησης σας, πράγμα που σημαίνει ότι η επέκταση θα μπορούσε να αποθηκεύσει αυτά τα δεδομένα και ενδεχομένως να τα μοιραστεί με κάποιο τρίτο μέρος. Βεβαιωθείτε ότι εμπιστεύεστε την επέκταση πριν ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία.

Μετά από αυτό, επιστρέψτε στην τελευταία σελίδα και επαναλάβετε αυτά τα βήματα με όλες τις επεκτάσεις που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο Private mode. Όταν τελειώσετε, κλείστε την καρτέλα “Add-ons Manager”.

Την επόμενη φορά που θα ανοίξετε ένα ιδιωτικό παράθυρο στον Firefox, οι επεκτάσεις που ενεργοποιήσατε θα λειτουργούν όπως θα περιμένατε.

Εάν χρειαστεί να απενεργοποιήσετε ξανά μια επέκταση στο Private mode, επισκεφτείτε ξανά τη σελίδα “Manage” της επέκτασης στο “Add-ons Manager” και επιλέξτε “Don’t Allow” δίπλα στην επιλογή “Run in Private Windows”. Καλή περιήγηση!

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS