ΑρχικήyoutubeΤρέμε Tesla, η Apple μπορεί να κατασκευάσει αυτοκίνητο έως το 2024

Τρέμε Tesla, η Apple μπορεί να κατασκευάσει αυτοκίνητο έως το 2024

Παρά τις αναποδιές και τις κακοτυχίες, η Apple φέρεται να κατασκευάζει το δικό της αυτοκίνητο, με το πλάνο «Project Titan» εδώ και χρόνια. Ωστόσο τώρα, μια νέα έκθεση υπονοεί ότι αυτή η στιγμή ίσως έφτασε.

Πολλές πηγές ανέφεραν στο Reuters ότι η Apple θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο της με ένα νέο αυτοκίνητο το 2024. Θα προσανατολιστεί σε μεμονωμένους οδηγούς και θα διαθέτει μια καινοτόμο μπαταρία της Apple και μια τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης.

Οι πηγές ανέφεραν ότι η πανδημία θα μπορούσε να πάει το χρονοδιάγραμμα πίσω, οπότε το αυτοκίνητο ίσως κυκλοφορήσει το 2025 και υπάρχει πιθανότητα η Apple να επιτρέψει την τεχνολογία της σε υπάρχοντες κατασκευαστές αυτοκινήτων αντί να κατασκευάσει η ίδια το αυτοκίνητο. Αυτό τουλάχιστον πρέπει να ελπίζει μια εταιρεία όπως η Tesla, καθώς η διαφημιστική εκστρατεία γύρω από την κυκλοφορία ενός Apple Car θα έκανε την κυκλοφορία των iPhone και iPad να φαίνεται ως κάτι ασήμαντο συγκριτικά.

Apple

Το άρθρο του Reuters ήρθε μια μέρα αφότου άρχισαν να κυκλοφορούν από το MacRumors «περιγραμματικές αναφορές» για το Αpple Car. Αυτές οι αναφορές ισχυρίστηκαν ότι η Apple θα έκανε το ντεμπούτο της το τρίτο τρίμηνο του 2021. Το νέο χρονοδιάγραμμα του 2024 είναι σύμφωνο με αυτό που είχε αναφέρει ο αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo στο παρελθόν, για ένα αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει μεταξύ 2023 και 2025.

Τον Φεβρουάριο του 2019, η Apple επιβεβαίωσε ότι είχε απολύσει περίπου 200 υπαλλήλους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν μηχανικοί, από το Project Titan. Αυτό δεν ήταν ένα καλό σημάδι για το τμήμα, αλλά αυτή η τελευταία έκθεση δείχνει ότι το Project Titan συνεχίζει να προχωράει. Ωστόσο, οι αναλυτές είπαν στο Reuters ότι δεν είναι απίθανο να κατασκευάσει η Apple το δικό της αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία συνεργάζεται με άλλους κατασκευαστές εξαρτημάτων, για τεχνολογία όπως το LIDAR. Με αυτούς τους συνεργάτες, θα μπορούσε να έχει την αλυσίδα εφοδιασμού να ανταγωνιστεί τον Elon Musk και άλλα ηλεκτρικά και αυτόνομα οχήματα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS