ΑρχικήyoutubeTesla: Full Self-Driving μηνιαία συνδρομή στις αρχές του 2021

Tesla: Full Self-Driving μηνιαία συνδρομή στις αρχές του 2021

Όπως ανακοίνωσε ο CEO της Tesla Elon Musk, η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το πακέτο λογισμικού Full Self-Driving ως μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία στις αρχές του 2021.

Φυσικά αναμένεται η τιμή του να είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Νωρίτερα φέτος, υπήρξαν ενδείξεις ότι η Tesla εργάζεται σε μια συνδρομητική υπηρεσία pay-as-you-go για το πακέτο Full Self-Driving (FSD).

Αργότερα, ο ίδιος ο Elon Musk επιβεβαίωσε ότι η Tesla σχεδίαζε να κυκλοφορήσει μια τέτοια επιλογή «προς το τέλος του έτους».

Tesla

Τους τελευταίους μήνες, φαινόταν ότι η Tesla επρόκειτο να τηρήσει αυτό το χρονοδιάγραμμα, καθώς ετοιμαζόταν να ξεκινήσει μια συνδρομή Full Self-Driving με ενημερώσεις στο backend των αναβαθμίσεων εντός εφαρμογής για να συμπεριλάβει ένα μοντέλο συνδρομής.

Ωστόσο, ο Διευθύνων Σύμβουλος επιβεβαίωσε τώρα ότι το μοντέλο συνδρομής έχει αναβληθεί για τις “αρχές του 2021”.

Μαζί με την επιβεβαίωση της προσφοράς της μηνιαίας συνδρομής για πρόσβαση στις λειτουργίες, ο Musk κατέστησε σαφές ότι η αγορά του πακέτου FSD θα παραμείνει η καλύτερη επιλογή από οικονομικής απόψεως.

“Πρέπει να πω, ότι η αγορά του FSD θα έχει νόημα ως επιλογή, καθώς κατά την άποψή μας, η αγορά του FSD είναι μια επένδυση στο μέλλον. Και είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται για μια επένδυση που θα αποδώσει στον καταναλωτή – προς όφελος του καταναλωτή. Κατά τη γνώμη μου, η αγορά της επιλογής FSD είναι κάτι που οι άνθρωποι δεν θα μετανιώσουν.”

Ωστόσο, μια μηνιαία συνδρομή μπορεί να είναι πιο αποδοτική για τα άτομα που μισθώνουν τα οχήματά τους Tesla και εκείνους που δεν θέλουν να δεσμευτούν να πληρώσουν την πλήρη τιμή του Full Self-Driving, η οποία αυξήθηκε πρόσφατα στα 10.000 $.

Ο νέος τρόπος απόκτησης του πακέτου Full Self-Driving της Tesla έρχεται καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία δοκιμάζει μια πρώιμη έκδοση του εποπτευόμενου συστήματος αυτόματης οδήγησης σε έκδοση beta σε μια περιορισμένη ομάδα πελατών στις ΗΠΑ.

Η Tesla επιχειρεί μια ευρύτερη κυκλοφορία στις ΗΠΑ μέχρι το τέλος του 2020.

Πέρα από το νέο μηνιαίο μοντέλο συνδρομής, ο Musk είπε ότι θα εξετάσει επίσης το ενδεχόμενο να επιτρέψει στους αγοραστές της Tesla να μεταβιβάσουν την ιδιοκτησία του πακέτου Full Self-Driving σε άλλο αυτοκίνητο, εάν πρόκειται να αναβαθμίσουν, αλλά δεν έχει λάβει τελική απόφαση σχετικά με αυτήν τη δυνατότητα, που ζητούν πολλοί ιδιοκτήτες της Tesla.

Πρόσφατα, η Tesla κάνει περισσότερες κινήσεις σε software-as-a-service.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS