ΑρχικήUpdatesΔείτε τα πρώτα βίντεο χρήσης του Full Self-Driving Beta της Tesla

Δείτε τα πρώτα βίντεο χρήσης του Full Self-Driving Beta της Tesla

Βλέπουμε για πρώτη φορά πως είναι και τι κάνει το Full Self-Driving Beta software update της Tesla, καθώς ορισμένοι χρήστες που το δοκιμάζουν κοινοποιούν τα βίντεο και πραγματικά φαίνεται τρελό.

Μετά από μήνες δουλειάς σε μια πλήρη επανεγγραφή του πακέτου Autopilot και Full Self-Driving, η Tesla ξεκίνησε τώρα την πλήρη κυκλοφορία του Beta Self-Driving.

tesla

Όπως αναμενόταν, η νέα ενημέρωση επιτρέπει στο όχημα να στρίψει στους δρόμους της πόλης και να συνδεθεί με τα χαρακτηριστικά του “Navigate on Autopilot” της Tesla, παρέχοντας ένα σχεδόν πλήρως εξοπλισμένο σύστημα αυτόματης οδήγησης που πρέπει να παρακολουθούν συνεχώς οι οδηγοί.

Η Tesla είναι πολύ σαφής στις πληροφορίες έκδοσης της ενημέρωσης Full Self-Driving Beta ότι μπορεί να είναι επικίνδυνη εάν δεν παρακολουθείται από τον οδηγό:

Το full self-driving είναι σε πολύ περιορισμένη πρόσβαση Beta και πρέπει να χρησιμοποιείται με πολύ μεγάλη προσοχή. Μπορεί να κάνει το λάθος στη χειρότερη στιγμή, οπότε πρέπει πάντα να κρατάτε τα χέρια σας στο τιμόνι και να προσέχετε ιδιαίτερα το δρόμο. Μην επαναπαυτείτε.

Η Tesla επιβεβαίωσε επίσης τα χαρακτηριστικά που επιτρέπει η νέα ενημέρωση σε beta:

Όταν είναι ενεργοποιημένο το Full Self-Driving, το όχημα σας θα αλλάξει μέχρι και λωρίδα μόνο του, θα περιηγηθεί ανάμεσα σε άλλα οχήματα και αντικείμενα και να στρίψει αριστερά και δεξιά. Χρησιμοποιήστε το Full Self-Driving σε περιορισμένη έκδοση beta μόνο εάν προσέχετε συνεχώς στο δρόμο και είστε έτοιμοι να αντιδράσετε αμέσως, ειδικά όταν βρίσκεστε σε τυφλές στροφές, διασταυρώσεις και σε στενούς δρόμους.

Η αυτοκινητοβιομηχανία αποστέλλει προς το παρόν μόνο την ενημέρωση σε περιορισμένο αριθμό κατόχων στο πρόγραμμα early access και σκοπεύει να την προωθήσει σταδιακά σε περισσότερους ανθρώπους τις επόμενες εβδομάδες.

Δεδομένου ότι βασίζεται σε πολλά νευρωνικά δίκτυα, το σύστημα αναμένεται να βελτιωθεί γρήγορα καθώς όσο περισσότερα άτομα το χρησιμοποιούν, τόσο πιο εύκολο είναι να διορθωθούν τα προβλήματα.

Ορισμένοι ιδιοκτήτες αρχίζουν να κοινοποιούν εικόνες και βίντεο του λογισμικού Full Self-Driving Beta της Tesla. Βλέπουμε ότι η Tesla ενημέρωσε τις απεικονίσεις οδήγησης με πολύ περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθούν μερικές πληροφορίες από τον χρήστη του Twitter @brandonee916 που έλαβε και ενεργοποίησε την ενημέρωση:

Όταν υπάρχουν πολλά αντικείμενα και πινακίδες κατά μήκος του δρόμου, οι απεικονίσεις/οπτικοποιήσεις της οδήγησης μοιάζουν παράλογες.

Εδώ το όχημα περιηγείται στον κυκλικό κόμβο για πρώτη φορά μετά την ενημέρωση:

Όπως μπορείτε να δείτε, η Tesla μοιράζεται πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι βλέπει το Autopilot, αλλά τα γραφικά φαίνονται λιγότερο εκλεπτυσμένα από πριν:

Στο επόμενο βίντεο, μπορούμε να δούμε το όχημα Tesla να εκτελεί μια αριστερή στροφή σε μια διασταύρωση χρησιμοποιώντας το Navigate on Autopilot – κάτι που δεν ήταν δυνατό πριν από αυτήν την ενημέρωση beta:

Εάν λάβετε την ενημέρωση, ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες και να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, όπως συνιστά η Tesla.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS