ΑρχικήHow ToApple Watch: Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα Memoji;

Apple Watch: Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα Memoji;

Στο iOS 12 σε νεότερες εκδόσεις, καθώς και στο iPadOS, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Memoji που να εκφράζει την προσωπικότητα και τη διάθεσή σας και, στη συνέχεια, να το στείλετε στο Messages και στο FaceTime. Επίσης, με ένα συμβατό iPhone ή iPad Pro, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κινούμενο Memoji που χρησιμοποιεί τη φωνή σας και αντικατοπτρίζει τις εκφράσεις του προσώπου σας. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Memoji από το Apple Watch και να μετατρέψετε τον χαρακτήρα Memoji σε watch face που κινείται κάθε φορά που γυρίζετε τον καρπό σας. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε αυτοκόλλητα Memοji από την εφαρμογή Messages.

Οι χρήστες του Apple Watch που χρησιμοποιούν το WatchOS 7 και νεότερες εκδόσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη νέα εφαρμογή Memοji για να δημιουργήσουν, να προβάλουν και να προσαρμόσουν τον χαρακτήρα τους Memoji απευθείας από το Apple Watch. Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει έναν χαρακτήρα Memοji στο iPhone σας, θα τον βρείτε και στο Apple Watch.
Πατήστε το Digital Crown στο Apple Watch για να ανοίξετε την οθόνη εφαρμογών και επιλέξτε την εφαρμογή “Memoji”.

Apple Watch: Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα Memoji;

Στη συνέχεια, θα σας εμφανιστεί μια λίστα με όλα τα διαθέσιμα Memοjis. Εάν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε το Memoji, μεταβείτε στο επάνω μέρος της οθόνης και πατήστε το κουμπί “+”. Εδώ, θα σας εμφανιστούν διαφορετικά χαρακτηριστικά για προσαρμογή. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε πάνω στην επιλογή “Δέρμα” και μετά να χρησιμοποιήσετε το Digital Crown για να δοκιμάσετε διαφορετικούς τόνους δέρματος. Σύρετε προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για να αλλάξετε τα χαρακτηριστικά του avatar. Για παράδειγμα, στην ενότητα “Δέρμα”, μπορείτε να προσαρμόσετε το χρώμα, τις φακίδες, τα μάγουλα και τα σημάδια ομορφιάς.

Πατήστε το κουμπί “Πίσω” για να δείτε όλες τις επιλογές προσαρμογής. Μπορείτε να προσαρμόσετε το δέρμα, το χτένισμα, το φρύδι, τα μάτια, το κεφάλι, τη μύτη, το στόμα, τα αυτιά, τα μαλλιά, τα γυαλιά και τα καλύμματα κεφαλής, το καθένα με τα δικά του χαρακτηριστικά.

Μόλις προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας, πατήστε το κουμπί “Τέλος” στην επάνω δεξιά γωνία για να αποθηκεύσετε το Memοji που δημιουργήσατε.

Ο νέος χαρακτήρας Memoji θα είναι πλέον διαθέσιμος στην εφαρμογή Messages και θα συγχρονιστεί με το iPhone σας. Θα μπορείτε επίσης να τον χρησιμοποιήσετε σε μια κλήση FaceTime.

Μπορείτε, ακόμη, να ορίσετε οποιοδήποτε Memoji ως watch face από την εφαρμογή Memοji. Ανοίξτε την εφαρμογή “Memoji” στο Apple Watch και επιλέξτε Memoji. Κάντε scroll down και επιλέξτε “Δημιουργία watch face”.

Μόλις δημιουργήσετε έναν χαρακτήρα Memoji, μπορείτε να στείλετε αυτοκόλλητα Memοji από την εφαρμογή Messages, χρησιμοποιώντας το iMessage, και ενώ απαντήσετε στην ειδοποίηση μηνύματος. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή “Messages” και επιλέξτε μια συνομιλία. Στη συνέχεια, κάντε scroll down και πατήστε το εικονίδιο “Memοji Stickers”.

Apple Watch: Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα Memoji;

Τώρα, επιλέξτε έναν χαρακτήρα Memοji. Θα δείτε όλα τα διαθέσιμα αυτοκόλλητα Memοji. Πατήστε ένα αυτοκόλλητο για να το στείλετε σε μία συνομιλία.

Πηγή εικόνων: howtogeek.com

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS