ΑρχικήHow ToΑντικαταστήστε την οθόνη iPhone 11 δωρεάν εάν έχει προβλήματα αφής

Αντικαταστήστε την οθόνη iPhone 11 δωρεάν εάν έχει προβλήματα αφής

Το νέο “iPhone 11 Display Module Replacement Program“, που κυκλοφόρησε από την Apple, επιτρέπει σε ορισμένους κατόχους του συγκεκριμένου μοντέλου iPhone να μπορούν να αντικαταστήσουν δωρεάν την οθόνη του κινητού τους, στην περίπτωση που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την αφή τους.

iPhone 11

Σύμφωνα με την Apple, ένα μικρό ποσοστό συσκευών iPhone 11 που κατασκευάστηκαν μεταξύ Νοεμβρίου 2019 και Μαΐου 2020 «ενδέχεται να σταματήσουν να ανταποκρίνονται όταν τα αγγίζουν οι κάτοχοι τους, λόγω ενός προβλήματος με τη μονάδα οθόνης».

Πώς θα αντικαταστήσετε την οθόνη του iPhone 11;

Εάν έχετε ένα iPhοne που δεν ανταποκρίνεται όταν αγγίζετε την οθόνη, μπορείτε να το αντικαταστήσετε δωρεάν.

  • Μεταβείτε στον ιστότοπο αντικατάστασης οθόνης για το iPhone 11.
  • Επιλέξτε τη χώρα καταγωγής σας.
  • Εισαγάγετε τον σειριακό αριθμό που βρίσκεται στις ρυθμίσεις iPhone > Γενικά > Σχετικά > Σειριακός αριθμός.
  • Εάν η συσκευή σας ανήκει στην κατηγορία που αναφέρθηκε παραπάνω, επικοινωνήστε με έναν εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών της Apple για να επιδιορθώσετε δωρεάν το iPhone σας.
  • Φροντίστε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του περιεχομένου της συσκευής σας στο iCloud, πριν κάνετε την διαδικασία αποκατάστασης.

Αν δοκιμάσαμε τον σειριακό αριθμό του iPhone 11 και δεν είναι από τις επιλέξιμες συσκευές, ο ιστότοπος θα σας ενημερώσει.

Η Apple αναφέρει τρεις πιθανούς λόγους για τους οποίους το iPhοne 11 που διαθέτετε δεν θα ήταν κατάλληλο για το πρόγραμμα αντικατάστασης. Ο πιο προφανής είναι ότι ο σειριακός αριθμός της συσκευής σας δεν εμπίπτει στο «εύρος σειριακού αριθμού που επηρεάζεται». Ένας άλλος λόγος θα μπορούσε να είναι ότι το τηλέφωνο έχει ήδη επισκευαστεί στο πλαίσιο του προγράμματος. Τέλος, το iPhone 11 σας μπορεί να έχει χάσει τη δυνατότητα επιλογής για το πρόγραμμα δωρεάν αντικατάστασης. Η Apple αναφέρει ότι οι επηρεαζόμενες συσκευές πληρούν τις προϋποθέσεις για δωρεάν αντικατάσταση οθόνης μόνο για δύο χρόνια από την ημερομηνία αγοράς τους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS