ΑρχικήHow ToΠώς να δημιουργήσετε έναν νέο φάκελο στο Gmail

Πώς να δημιουργήσετε έναν νέο φάκελο στο Gmail

Τα εισερχόμενα σας μπορούν πολύ γρήγορα να γεμίσουν και πραγματικά να μην βρίσκετε τίποτα. Ένας τρόπος για να διατηρήσετε πιο οργανωμένο το inbox του email σας είναι να δημιουργήσετε φακέλους (γνωστούς ως “labels” στο Gmail) και να οργανώσετε ανάλογα τα email σας. Δείτε πώς μπορείτε να τους δημιουργήσετε στο Gmail.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, το Gmail χρησιμοποιεί ένα σύστημα γνωστό ως labels. Ενώ υπάρχουν μερικές μικρές διαφορές μεταξύ των label και των παραδοσιακών φακέλων (όπως η δυνατότητα εκχώρησης ενός email σε πολλά label), η ιδέα είναι σχεδόν ίδια. Τα labels χρησιμοποιούνται για την οργάνωση των email, όπως θα κάνατε με τους φακέλους.

Gmail

Δημιουργήστε ένα νέο label στο Gmail για desktop

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε τον ιστότοπο του Gmail στο πρόγραμμα περιήγησης της επιφάνειας εργασίας της επιλογής σας (όπως ο Chrome) και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου.

Gmail

Θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού. Κάντε κλικ στην επιλογή “See All Settings”.

Gmail

Στη συνέχεια, επιλέξτε την καρτέλα “Labels”.

Gmail

Κάντε scroll προς τα κάτω στην ενότητα “Labels” και κάντε κλικ στο κουμπί “Create a New Label”.

Θα εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο “New Label”. Πληκτρολογήστε το όνομα του νέου σας label στο πλαίσιο κειμένου στην ενότητα “Please enter a new label name”. Κάντε κλικ στο “Create” για να δημιουργήσετε το νέο label.

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε labels. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να έχετε ήδη δημιουργήσει τουλάχιστον ένα label. Απλώς επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στο “Nest Label Under”, κάντε κλικ στο βέλος στα δεξιά του πλαισίου κειμένου και επιλέξτε το label από το αναπτυσσόμενο μενού.

Θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης που σας ενημερώνει ότι δημιουργήθηκε το label.

Το νέο σας label θα εμφανίζεται τώρα στο αριστερό παράθυρο των εισερχομένων σας.

Gmail

Δημιουργήστε ένα νέο label στο Gmail για κινητά

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα νέο label χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του Gmail για iPhone, iPad ή Android. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή Gmail στην κινητή συσκευή σας και πατήστε το μενού στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

Κάντε scroll μέχρι κάτω και, στην ενότητα “Labels”, πατήστε “Create New”.

Gmail

Πατήστε το πλαίσιο κειμένου και πληκτρολογήστε το όνομα του νέου label. Στη συνέχεια, πατήστε “Done”.

Το νέο σας label έχει πλέον δημιουργηθεί.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS