ΑρχικήUpdatesMessenger: Το Facebook φέρνει την κοινή χρήση οθόνης στις συνομιλίες

Messenger: Το Facebook φέρνει την κοινή χρήση οθόνης στις συνομιλίες

Το Facebook εισήγαγε τη λειτουργία κοινής χρήσης οθόνης για το Messenger σε κινητές συσκευές, και σας επιτρέπει να μοιράζεστε την οθόνη της συσκευής σας!

Messenger: Το Facebook φέρνει την κοινή χρήση οθόνης στις συνομιλίες

Το νέο χαρακτηριστικό του μέσου κοινωνικής δικτύωσης σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε την οθόνη του smartphone ή του tablet σας, όταν καλείτε έναν φίλο, όταν είστε σε μια ομαδική συνομιλία ή ενώ συμμετέχετε σε ακόμη μεγαλύτερες συνομιλίες μέσω του Messenger Rooms.

Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να μοιραστείτε την οθόνη σας, ή φωτογραφίες από το άλπουμ της κάμερας του κινητού σας, ή τη ροή σας στο Instagram ή ό,τι άλλο θέλετε, με έως και οκτώ άτομα σε ομαδικές συνομιλίες ή έως και 16 άτομα στα rooms.

Ωστόσο, το Facebook λέει ότι εργάζεται πάνω στην επέκταση της νέας λειτουργίας ώστε να κάνει εφικτή την κοινή χρήση οθόνης για έως και 50 άτομα στα rooms. Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη τόσο σε Android όσο και σε iOS.

Για να μοιραστείτε την οθόνη σας, βεβαιωθείτε πρώτα ότι έχετε εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του Messenger. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια μιας κλήσης, σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης σας, για να εμφανιστούν οι επιλογές κλήσης. Μετά, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί «κοινή χρήση της οθόνης σας», «έναρξη κοινής χρήσης» και τέλος, «έναρξη μετάδοσης». Λογικά το Facebook σας δίνει τόσες προειδοποιήσεις, ώστε να μη μοιραστείτε κάτι κατά λάθος. Μετά από αυτό, μπορείτε να πλοηγηθείτε όπως θέλετε στο τηλέφωνό σας ή να επιστρέψετε στην κλήση για να διακόψετε τη μετάδοση.

messenger facebook
Messenger: Το Facebook φέρνει την κοινή χρήση οθόνης στις συνομιλίες

Είναι σίγουρα ένα καλοδεχούμενο χαρακτηριστικό. Οι βιντεοκλήσεις ήταν η σανίδα σωτηρίας της πανδημίας του COVID-19, αφού μπορούσαμε να συνδεθούμε με φίλους, οικογένεια και συναδέλφους, και η κοινοποίηση οθόνης θα φανεί σε πολλούς ιδιαίτερα χρήσιμη.

Ενώ η κοινή χρήση οθόνης είναι ήδη διαθέσιμη σε πολλές υπηρεσίες συνομιλιών με βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των Skype και Zoom, στο Messenger λειτουργεί ιδιαίτερα καλά στις κινητές συσκευές, οπότε το να έχεις αυτή την επιλογή σε iOS και Android είναι σίγουρα μια μεγάλη βελτίωση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS