ΑρχικήsecurityΝαζιστικές εικόνες εμφανίστηκαν σε ιστότοπο εβραϊκού σχολείου

Ναζιστικές εικόνες εμφανίστηκαν σε ιστότοπο εβραϊκού σχολείου

Αντισημιτικές εικόνες, τραγούδια και μηνύματα αναρτήθηκαν στον ιστότοπο ενός εβραϊκού σχολείου στο Long Island τη Δευτέρα – το website του σχολείου παραβιάστηκε.

Στην αρχική σελίδα του Γυμνασίου του North Shore Hebrew Academy είχε τοποθετηθεί μια Swastika και ένα κλιπ με την πορεία των ναζιστικών φρουρών SS, σύμφωνα με το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter.

Περισσότερες φωτογραφίες των Ναζί δημοσιεύτηκαν επίσης στη σελίδα “About Us”, η οποία παραβιάστηκε για να αναφέρει την φράση “The k–e race”. Σε άλλη μια σελίδα αναφέρεται η φράση “North Shore Hebrew Death Camp”.

εβραϊκού σχολείου
Ναζιστικές εικόνες εμφανίστηκαν σε ιστότοπο εβραϊκού σχολείου

Το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα StopAntisemitism.org – το οποίο κοινοποίησε το βίντεο στο Twitter – είπε ότι οι προσωπικές πληροφορίες των μαθητών και των δασκάλων του σχολείου διέρρευσαν κατά την παραβίαση.

«Ένα εβραϊκό σχολείο στο Great Neck (Long Island) της Νέας Υόρκης παραβιάζεται!» αναφέρει η ανάρτηση. «Ναζιστικές εικόνες,τραγούδια και μηνύματα συνεχίζουν να δημοσιεύονται. Έχουν επίσης διαρρεύσει διευθύνσεις μαθητών και εκπαιδευτικών και στοιχεία πιστωτικών καρτών.»

Μία εικόνα του Αδόλφου Χίτλερ δημοσιεύτηκε επίσης σε μια σελίδα που χαρακτήρισε το σχολείο ως «στρατόπεδο συγκέντρωσης North Shore».

Μια άλλη σελίδα περιελάμβανε λεπτομέρειες για μια «εκδρομή» στο Άουσβιτς, η οποία ανέφερε ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι τον Ιανουάριο του 1945 και είπε ότι οι μαθητές θα πρέπει να «μπαίνουν σε ένα γραφείο SS και να δηλώνονται ως Εβραίοι».

Μέχρι αργά το απόγευμα της Δευτέρας, ο ιστότοπος του σχολείου εμφάνιζε το μήνυμα: “Υπό κατασκευή. Ελέγξτε ξανά σε λίγο.” Ο διευθυντής Daniel Vitow είπε στο The Post ότι «γνωρίζουμε την κατάσταση και συνεργαζόμαστε ενεργά με τις αρχές επιβολής του νόμου».

Η αστυνομία του νομού Nassau επιβεβαίωσε ότι ερευνά το περιστατικό, αλλά δεν έχει μέχρι στιγμής επιπλέον πληροφορίες.

Η Liora Rez, διευθύντρια του StopAntisemitism.org, δήλωσε ότι ο οργανισμός ειδοποιήθηκε για την παραβίαση λίγο μετά τις 4 μ.μ. και ότι διήρκεσε μερικές ώρες. «Είμαστε τρομοκρατημένοι που οι χάκερ έχουν στοχεύσει ένα εβραϊκό σχολείο και έχουν εκθέσει τα παιδιά σε φρικτές ναζιστικές εικόνες και μηνύματα», δήλωσε η Rez.

«Πολλοί από αυτούς τους εφήβους είναι απόγονοι επιζώντων του Ολοκαυτώματος και το τραύμα αναζωπυρώνεται όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα».

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS