ΑρχικήHow ToΠως να κάνετε επανεκκίνηση μιας συσκευής Google TV

Πως να κάνετε επανεκκίνηση μιας συσκευής Google TV

Δεν είναι ασυνήθιστο για τις συσκευές το να σταματήσουν να λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Σε πολλές από αυτές τις καταστάσεις, μια απλή επανεκκίνηση θα λύσει το πρόβλημα. Εάν διαθέτετε συσκευή streaming Google TV, μπορείτε να την επανεκκινήσετε. Δείτε πως πρέπει να κάνετε την διαδικασία.

Google TV

Η διαδικασία επανεκκίνησης μιας συσκευής Google TV, όπως το Chromecast, είναι παρόμοια με τις συσκευές Android TV. Αυτό δεν εγγυάται ότι θα επιλυθούν όλα τα προβλήματα σας είναι εγγυημένο για την επίλυση όλων των προβλημάτων σας, αλλά είναι ένα καλό πρώτο βήμα. Με λίγα απλά βήματα, θα κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής.

Αρχικά, χρησιμοποιήστε το D-pad στο τηλεχειριστήριο σας για να επιλέξετε το εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής οθόνης.

Google TV

Τώρα επιλέξτε “Settings” από το αναδυόμενο μενού.

Google TV

Βρίσκεστε τώρα στο πλήρες μενού των Settings. Μεταβείτε στην επιλογή «System».

Google TV

Στη συνέχεια, μετακινηθείτε μέχρι το κάτω μέρος των ρυθμίσεων συστήματος και επιλέξτε “Restart”.

Τέλος, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να επανεκκινήσετε τη συσκευή τώρα. Επιλέξτε το κουμπί “Restart” για να το προχωρήσετε.

Είστε έτοιμοι! Θα δείτε κείμενο με την ένδειξη “Restart” και η συσκευή θα απενεργοποιηθεί στιγμιαία προτού δείτε ξανά την οθόνη εκκίνησης. Ας ελπίσουμε ότι η επανεκκίνηση θα λύσει τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS