ΑρχικήyoutubeΤο Netflix δεν προσφέρει πλέον δωρεάν δοκιμή στις υπηρεσίες του

Το Netflix δεν προσφέρει πλέον δωρεάν δοκιμή στις υπηρεσίες του

Το Netflix έχει καταργήσει πλέον την δωρεάν δοκιμή του, που σημαίνει ότι πρέπει να γίνετε συνδρομητές για να παρακολουθήσετε τα προγράμματα επί πληρωμή, αλλιώς δεν θα έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα. Δεδομένου ότι ο ιστότοπος βρίσκεται στην κορυφή των streaming services όσον αφορά το πρωτότυπο περιεχόμενο, είναι μια έξυπνη επιχειρηματική απόφαση – παρόλο που δεν ευνοεί καθόλου τους καταναλωτές.

Δεν είναι ακριβώς σαφές το πότε έκανε το Netflix αυτή την αλλαγή, αλλά το γεγονός παραμένει ότι εάν δεν διαθέτετε ήδη συνδρομή στην υπηρεσία, δεν μπορείτε να την δοκιμάσετε. Κοινώς το διάσημο streaming service μας λέει “πληρώστε ή αλλίως δεν θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε σειρές όπως το Haunting of Bly Manor, ή το Tiger King, ή οτιδήποτε άλλο είναι δημοφιλές στην πλατφόρμα αυτή τη στιγμή.”

Εάν αλλάξετε την περιοχή σας στη σελίδα βοήθειας, μπορείτε να δείτε ότι αυτή η πολιτική του Netflix παραμένει ίδια για τις περισσότερες μεγάλες χώρες και αναφέρει ότι οι δωρεάν δοκιμές δεν είναι διαθέσιμες στην Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Αυστραλία. Το μόνο μέρος που καταφέραμε να βρούμε δωρεάν δοκιμή της πλατφόρμας διαθέσιμη για το κοινό ήταν το Αφγανιστάν.

Για να δοκιμάσουμε την νέα πολιτική του Netflix, δημιουργήσαμε έναν νέο λογαριασμό και διαπιστώσαμε πως δεν υπάρχει επιλογή για δωρεάν δοκιμή οποιασδήποτε διάρκειας – μόλις εγγραφείτε, πρέπει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα και δεν έχετε την επιλογή για μια δωρεάν δοκιμή. Το Netflix δεν το αναφέρει καν κατά τη διαδικασία εγγραφής.

netflix

Αναρωτηθήκαμε αν η επιλογή του Netflix να αποσύρει τις δοκιμές στην πλατφόρμα του, είναι μια προσπάθεια να εξαλείψει τους χρήστες που επωφελούνται από δωρεάν δοκιμές με πολλούς λογαριασμούς email. Είναι σίγουρο πως υπάρχει αυτή η μερίδα χρηστών και δεδομένου του αριθμού των υπηρεσιών ροής που υπάρχουν πλέον, πιθανότατα θα μπορούσατε να απολαύσετε περιεχόμενο εβδομάδων από έναν μόνο λογαριασμό email με κάθε δωρεάν δοκιμή που προσφέρουν οι εταιρείες για να προσελκύσουν νέους χρήστες.

Δεδομένου ότι το Netflix είναι πλέον γεμάτο από νέο περιεχόμενο, είναι πιθανώς η καταλληλότερη στιγμή για να απαλλαγείτε από την δωρεάν δοκιμή της πλατφόρμας και να περάσετε σε μια κανονική συνδρομή.

Επομένως, αν δεν το γνωρίζατε ήδη, τα πακέτα του Netflix ξεκινούν από τα 8,99 δολάρια και μπορείτε να τα ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS