ΑρχικήinetAmazon: Τι είναι η Prime Day του 2020 και πότε είναι;

Amazon: Τι είναι η Prime Day του 2020 και πότε είναι;

Η Prime Day είναι βασικά η Black Friday της Amazon. Παρακάτω θα δείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι τώρα για την Prime Day.

amazon

Τι είναι η Amazon Prime Day;

Η Amazon γιόρτασε την 20ή επέτειό της το 2015, εισάγοντας μια ημέρα μεγάλων προσφορών στο Amazon.com. Η εταιρεία προσέφερε μεγάλες εκπτώσεις σε προϊόντα με το brand της Amazοn, καθώς και δεκάδες χιλιάδες άλλα αντικείμενα από τρίτους πωλητές. Όλη η εκδήλωση, που ονομάζεται Prime Day, ήταν μια τεράστια επιτυχία, και έτσι η Amazon καθιέρωσε την ετήσια εκδήλωση της.

Πότε είναι η Prime Day του 2020;

Η Amazon Prime Day 2020 ξεκινά την Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020.

Πού θα είναι διαθέσιμη η Prime Day του 2020;

Η Prime Day είναι διαθέσιμη σε Prime μέλη στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τα ΗΑΕ, την Ισπανία, τη Σιγκαπούρη, την Ολλανδία, το Μεξικό, το Λουξεμβούργο, την Ιαπωνία, την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Κίνα, τον Καναδά, το Βέλγιο, την Αυστρία, την Αυστραλία, την Τουρκία και τη Βραζιλία. Ο καθένας μπορεί να αποκτήσει δοκιμαστικά το πακέτο Prime για 30 ημέρες.

Τι μπορείτε να περιμένετε από την Prime Day 2020;

Στην πραγματικότητα, η Amazon είπε στο ZDNet ότι η Prime Day θα είναι διαφορετική φέτος, σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια: “Από σεβασμό στην όλη κατάσταση, δεν θα υπάρχουν οι κλασσικοί εορτασμοί” Αλλά ελπίζει ότι οι Prime συνδρομητές θα εξακολουθήσουν να θεωρούν την Prime Day του 2020 ως ένα χρήσιμο event – που βρίσκει “θετικούς τρόπους βοήθειας” κατά τη διάρκεια αυτών των “πρωτοφανών καταστάσεων που αντιμετωπίζουμε”.

Λάβετε υπόψη ότι η Amazοn ανέβαλε την Prime Day του 2020 για μερικούς μήνες λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Θα υπάρξουν χιλιάδες προσφορές φέτος – όχι μόνο στις συσκευές της Amazon, όπως το Amazon Echo, αλλά και σε προϊόντα τεχνολογίας επιχειρήσεων. Αναμένουμε μεγάλες προσφορές στις συσκευές Fire TV, Fire tablet, Kindle e-reader και συσκευές Echo, αλλά θα πρέπει να αναζητήσετε τις προσφορές τύπου Black Friday σε ολόκληρο τον ιστότοπο.

Μερικές προσφορές να διαρκέσουν ολόκληρη την ημέρα, ενώ άλλες θα είναι γρήγορες, περιορισμένου χρόνου.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS