ΑρχικήsecurityΣφάλμα στο iOS 14 επιδιορθώθηκε από την Apple

Σφάλμα στο iOS 14 επιδιορθώθηκε από την Apple

Ένα ενοχλητικό σφάλμα, το οποίο επαναφέρει τις προεπιλεγμένες εφαρμογές μετά από την επανεκκίνηση της συσκευής στο νέο iOS 14 (14.0.1), έχει επιδιορθωθεί από την Apple στην τελευταία της ενημέρωση.

iOS 14

Η φετινή ενημέρωση του iOS 14, επιτρέπει πλέον τη ρύθμιση εφαρμογών email και προγραμμάτων περιήγησης τρίτου μέρους ως προεπιλεγμένων εφαρμογών στο iPhone. Δυστυχώς, όμως, όταν ο χρήστης κάνει επανεκκίνηση της συσκευής του, οι προεπιλεγμένες εφαρμογές επανέρχονται στις εφαρμογές Safari και Mail της Apple.

Το ίδιο πρόβλημα εντοπιζόταν και σε συσκευές iPad, ωστόσο έχει αντιμετωπιστεί και εκεί με το iPadOS 14.0.1.

Έχουν περάσει περισσότερα από δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου μοντέλου iPhone, αλλά όλα αυτά τα χρόνια η Apple δεν έχει επιτρέψει τη χρήση εφαρμογών τρίτων προγραμματιστών ως προεπιλεγμένων στο iPhone και το iPad μέχρι τώρα. Αντίθετα, ο μεγάλος του αντίπαλος, το Android, το οποίο είναι γνωστό για τις εκτεταμένες δυνατότητες προσαρμογής, επιτρέπει εδώ και χρόνια προεπιλεγμένες εφαρμογές τρίτων.

Ωστόσο με τον ερχομό του iOS 14, η Apple συνειδητοποίησε ότι είναι καιρός να χαλαρώσει λίγο τη στάση της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία έχει προσθέσει περισσότερες δυνατότητες προσαρμογής στο iOS 14 και επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν widget στην αρχική οθόνη. Οι οπαδοί της Apple μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τη λειτουργία Picture in Picture στο iPhone τους.

Χωρίς αμφιβολία, το νέο λειτουργικό σύστημα φέρνει μια εντελώς νέα προοπτική στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα smartphone της Apple. Εκτός από το σφάλμα που επαναφέρει τις προεπιλογές στο iOS 14, η Apple έχει επίσης διορθώσει κι άλλα πράγματα, συμπεριλαμβανομένων σφαλμάτων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα κατά τη σύνδεση στο WiFi, να αποτρέψουν την εμφάνιση εικόνων στο widget ειδήσεων και να αποτρέψουν την εμφάνιση προεπισκοπήσεων κάμερας στα iPhone 7 και 7 Plus.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS