ΑρχικήinetΤο iPhone 7 Plus είναι το αγαπημένο smartphone των Αμερικανών

Το iPhone 7 Plus είναι το αγαπημένο smartphone των Αμερικανών

Το iPhone X είναι σήμερα ότι καλύτερο προσφέρει η Apple στην επιχείρηση των smartphone, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το αγαπημένο μοντέλο των πελατών.

Τα δεδομένα που προσφέρονται από τον Αμερικανικό Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών δείχνουν ότι το iPhοne 7 Plus είναι στην πραγματικότητα το νούμερο ένα smartphone στις Ηνωμένες Πολιτείες, με σκορ 85 πόντους.

Παρόλο που είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι το iPhοne 7 Plus είναι πρώτο στα charts, αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο μοντέλο κατάφερε να υπερκαλύψει όχι μόνο το iPhοne X, αλλά και όλες τις άλλες Android συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά.

Το Samsung Galaxy S8 Plus ήταν ο δεύτερος επιλαχών στο chart με 84 πόντους, ακολουθούμενο από το Galaxy S8 με 83 πόντους. Τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus είναι τα επόμενα, με 83 μονάδες. Το επετειακό iPhοne X είναι πολύ πίσω με μόλις 80 μονάδες, ακόμη πιο πίσω και από το iPhone 5 και το Galaxy Note 5. Το Galaxy S9 της Samsung δεν συμπεριλήφθηκε στα διαγράμματα γιατί κυκλοφόρησε φέτος.

Όσον αφορά τις εταιρείες, η Apple παραμένει ο προτιμώμενος κατασκευαστής για τους Αμερικανούς με συνολικά 81 πόντους άρα ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

“Μεταξύ των μεγαλύτερων κατασκευαστών, οι ηγέτες παραμένουν αμετάβλητοι. Η Apple διατηρεί το προβάδισμα με σταθερό σκορ 81 πόντους, ακολουθούμενη από τη Samsung η οποία είναι  αμετάβλητη στους 80. Η Motorola ανεβαίνει 4% στους 79. Η LG επίσης βελτιώνεται, ανεβαίνοντας στους 77 πόντους. Η HTC παραμένει αμετάβλητη στους 76” λέει η ACSI.

Η Apple θα αποκαλύψει τρία iPhone αργότερα αυτό το έτος, καθώς και έναν διάδοχο του μοντέλου iPhone X . Ένα πιο προσιτό iPhone 6,1 ιντσών έρχεται επίσης, και έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνει το νέο αγαπημένο της Αμερικής δεδομένης της χαμηλής τιμής του.

iPhone

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS