ΑρχικήinetΜόνο οι followers σας στο Instagram θα μπορούν να δουν τα Stories...

Μόνο οι followers σας στο Instagram θα μπορούν να δουν τα Stories σας μέσω του Facebook


Μόνο οι followers σας στο Instagram θα μπορούν να δουν τις ιστορίες σας στο Facebook

Ορισμένοι χρήστες του Facebook παρατήρησαν πρόσφατα ότι μπορούν πλέον να παρακολουθήσουν τα Instagram Stories των φίλων τους απευθείας από το Facebook, με διαφορετική όμως μορφή. Το Faceboοk εδώ και καιρό σας έχει δώσει την δυνατότητα να δημοσιεύετε αυτόματα τα Stories σας από το Instagram στο Facebοok για να βοηθήσει στην ανάπτυξη της δυναμικής της πλατφόρμας – αλλά μια νέα δοκιμή φέρνει τα Instagram Stories απευθείας στο Faceboοk για άμεση προβολή και μάλιστα με διαφορετική μορφή. Ο στόχος του Facebook είναι οι followers σας στο Instagram να βλέπουν αυτόματα τα stories σας.

Θα καταλαβαίνετε ποια Stories κοιτάζετε, ανάλογα με το χρώμα που θα περιβάλλει την φωτογραφία προφίλ. Οι ιστορίες του Faceboοk θα έχουν μπλε χρώμα και του Instagram θα έχουν ροζ/πορτοκαλί όπως το χρώμα της εφαρμογής.

Facebook Instagram followers

Το Faceboοk είναι πολύ σαφές στο ότι οι ρυθμίσεις για το ποιος μπορεί να δει τις ιστορίες σας θα παραμείνουν οι ίδιες. Μόνο οι followers σας στο Ιnstagram που έχουν συνδέσει τον λογαριασμό τους με το Facebook – και που μπορούν ήδη να δουν τις ιστορίες σας – θα δουν τη νέα επιλογή στο Facebook. Και ακόμη και τότε, θα πρέπει να επιλέξουν την ανάλογη ρύθμιση. Ένα screenshot που αφορά την λειτουργικότητα αναφέρει “Οι φίλοι σας στο Faceboοk που δεν σας ακολουθούν στο Ιnstagram δεν θα μπορούν να δουν την ιστορία σας”.

Ο Matt Navarra μιλώντας με κάποιον εκπρόσωπο του Facebοok επιβεβαιώσε ότι πρόκειται για «περιορισμένο τεστ» και ότι η εταιρεία θέλει να δει τα σχόλια των χρηστών. Ο εκπρόσωπος σημείωσε ότι η λειτουργία “σέβεται όλες τις υπάρχουσες ρυθμίσεις απορρήτου” και είπε ότι οι χρήστες του Instagram έχουν την επιλογή να κρατήσουν τις ιστορίες τους εντελώς εκτός από το Facebook αν το επιθυμούν.

Η κίνηση είναι ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια του Facebοok να φέρει τις πλατφόρμες πιο κοντά. Τον περασμένο μήνα, το Facebook μέσω ενός update άρχισε να συγχωνεύει το Facebook Messenger και το Ιnstagram chat. Σε αρκετούς χρήστες του Instagram, κυρίως στην Αμερική εμφανίστηκε η εξής ενημέρωση στην εφαρμογή: “Υπάρχει ένας νέος τρόπος για να στείλετε μήνυμα στο Instagram”. Στην οθόνη εμφανίστηκε το εξής μήνυμα μεταξύ άλλων “Συνομιλήστε με τους φίλους σας που χρησιμοποιούν το Facebook”.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS