ΑρχικήUpdatesΤο νέο update του Valorant προκαλεί σφάλματα

Το νέο update του Valorant προκαλεί σφάλματα

Μετά την εγκατάσταση της σημερινής ενημερωμένης έκδοσης Valorant 1.07, οι χρήστες των Windows αναφέρουν ότι δεν είναι σε θέση να κάνουν εκκίνηση στο παιχνίδι και εμφανίζεται το σφάλμα ” VCRUNTIME140.dll is missing” ή το ” VCRUNTIME140_1.dll is missing”.

Κατά τη δημιουργία της σημερινής ενημέρωσης, η Riot Games ξέχασε να συμπεριλάβει μια βιβλιοθήκη δυναμικής σύνδεσης των Windows (DLL) που απαιτείται για την εκτέλεση του παιχνιδιού.

Καθώς αυτά τα απαιτούμενα DLL δεν είναι εγκατεστημένα στα Windows, όταν κάνετε εκκίνηση του Valorant, το παιχνίδι εμφανίζει ένα από τα παρακάτω δύο σφάλματα.

“Το πρόγραμμα δεν μπορεί να κάνει εκκίνηση επειδή λείπει το vcruntime140.dll από τον υπολογιστή σας. Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα.”

Ή

“Το πρόγραμμα δεν μπορεί να κάνει εκκίνηση επειδή το vcruntime140_1.dll λείπει από τον υπολογιστή σας. Δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα.”

Valorant

Μια μεταγενέστερη ενημερωμένη έκδοση κώδικα που κυκλοφόρησε απόψε η Riot Games ενημερώνει τους χρήστες που θέλουν να κάνουν εκκίνηση στο παιχνίδι Valorant ότι πρέπει να εγκαταστήσουν το “Microsoft Visual C ++ 2015 Runtime.”

“Απαιτούνται τα ακόλουθα στοιχεία για την εκτέλεση αυτού του προγράμματος: Microsoft Visual C ++ 2015 Runtime”

Για να εγκαταστήσετε αυτό το runtime και να διορθώσετε το vcruntime140.dll ή vcruntime140_1.dll σφάλμα στο Valorant, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να πραγματοποιήσετε λήψη του πιο πρόσφατου Visual C ++ που αναδιανέμεται από τη Microsoft:

  1. Μεταβείτε σε αυτήν τη σελίδα υποστήριξης της Microsoft.
  2. Στην ενότητα “Visual Studio 2015, 2017 και 2019”, πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση τόσο του vc_redist.x86.exe (για προγράμματα 32-bit) όσο και του vc_redist.x64.exe (για προγράμματα 64-bit).
  3. Μετά την εγκατάσταση των runtime, ενδέχεται να σας ζητηθεί να κάνετε επανεκκίνηση των Windows. Κάντε το εάν σας ζητηθεί.
  4. Τώρα θα πρέπει να είστε σε θέση να τρέξετε ξανά το Valorant.

Οι χρήστες που έχουν εγκαταστήσει τα runtime στο παρελθόν δεν θα χρειαστεί να το κάνουν ξανά.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS