ΑρχικήinetEdison OnMail: Η νέα υπηρεσία email με αναβαθμισμένη προστασία!

Edison OnMail: Η νέα υπηρεσία email με αναβαθμισμένη προστασία!

Η Edison Software, παρουσίασε μια νέα υπηρεσία email, που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών, και λέγεται «OnMail».

Edison OnMail: Η νέα υπηρεσία email με αναβαθμισμένη προστασία!

Η εταιρεία πίσω από τη δημοφιλή εφαρμογή email Edison, η οποία πρόσφατα υπέφερε από σοβαρό σφάλμα ασφαλείας, φέρνει μια νέα υπηρεσία email με μεγαλύτερη προστασία, με προτεραιότητα την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Φτάνοντας σε μια δημόσια έκδοση beta, περιλαμβάνει λειτουργίες που σας επιτρέπουν να μπλοκάρετε τους αποστολείς πριν προλάβουν να φτάσουν στα εισερχόμενά σας, ενώ σταματούν την ενοχλητική στόχευση email.

Οι δύο βασικές λειτουργίες είναι η «αποδοχή αποστολέα» και η τεχνολογία αντι-παρακολούθησης. Η πρώτη δυνατότητα εμφανίζει μια λίστα με πιθανούς αποστολείς και σας επιτρέπει να τους αποδεχτείτε ή να τους αποκλείσετε πριν τα μηνύματα φτάσουν στα εισερχόμενά σας. Περιλαμβάνει επίσης κατάργηση εγγραφής και αποκλεισμό λειτουργιών αποστολέα, για τυχόν ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έρχονται.

Σε συνδυασμό με αυτή τη δυνατότητα, η τεχνολογία αντι-παρακολούθησης θα «αποκλείσει αυτόματα όλες τις αναφορές ανάγνωσης από διαφημιστές που προσπαθούν να παρακολουθήσουν τη συμπεριφορά του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου,» σύμφωνα με την Edison. Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν μεγάλα συνημμένα που ξεκινούν από 100MB και φτάνουν έως και 5GB σε μέγεθος, δηλαδή «200 φορές μεγαλύτερα» από ό,τι προσφέρουν άλλες υπηρεσίες.

Παίρνετε επίσης έναν δωρεάν domain για προσαρμοσμένες διευθύνσεις email, διαχωρισμένα εισερχόμενα, αναζήτηση, και έναν βοηθό που βασίζεται σε τεχνολογία AI που μπορεί να κατηγοριοποιήσει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να σας ωθήσει αυτόματα να απαντήσετε.

edison onmail
Edison OnMail: Η νέα υπηρεσία email με αναβαθμισμένη προστασία!

Ενώ το OnMail στοχεύει να είναι ένα σύστημα email προσανατολισμένο στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, η τρέχουσα εφαρμογή iOS του Edison πρόσφατα στέρησε από μερικούς χρήστες το απόρρητό τους με εντυπωσιακό τρόπο. Παρουσιάστηκε από ένα σφάλμα που επέτρεψε στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα εισερχόμενα τελείως άγνωστων και να διαβάσουν τα email τους χωρίς credentials. Η εταιρεία είπε ότι το «τεχνικό πρόβλημα» επηρέασε έναν μικρό αριθμό χρηστών και γρήγορα επέστρεψε την εφαρμογή σε προηγούμενη έκδοση.

Η έκδοση beta είναι τώρα ανοιχτή και μπορείτε να το δοκιμάσετε εδώ.

Το OnMail θα είναι απλό και «εξαιρετικά γρήγορο», σύμφωνα με την Edison, ενώ διατίθεται σε μια δωρεάν προσωπική έκδοση ή τρία επαγγελματικά προγράμματα συνδρομής που κυμαίνονται από $5 έως $20 το μήνα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS