ΑρχικήinetLG Air Purifier Puricare: Αυτή είναι η μάσκα που καθαρίζει τον αέρα!

LG Air Purifier Puricare: Αυτή είναι η μάσκα που καθαρίζει τον αέρα!

Η LG φέρνει το PuriCare Wearable Air Purifier, τη μάσκα που καθαρίζει τον αέρα και θα αντικαταστήσει τις απλές μάσκες χαμηλής ποιότητας.

LG Air Purifier Puricare
LG Αir Purifier Puricare: Αυτή είναι η μάσκα που καθαρίζει τον αέρα!

Το PuriCare Air Purifier χρησιμοποιεί δύο φίλτρα H13 HEPA παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιεί η LG στους καθαριστές αέρα για το σπίτι, σε συνδυασμό με δύο ανεμιστήρες που λειτουργούν με μπαταρία. Σύμφωνα με την εταιρεία, η συσκευή διαθέτει αισθητήρες που ανιχνεύουν πότε αναπνέετε ή εκπνέετε, και προσαρμόζει ανάλογα τις ταχύτητες των ανεμιστήρων.

Η σημερινή ανακοίνωση, που ήρθε πριν το IFA 2020, δεν αναφέρει ρητά την πανδημία COVID-19, αλλά υπονοεί σε μεγάλο βαθμό ότι η μάσκα αναπτύχθηκε ως απάντηση σε αυτήν. Η εταιρεία αναφέρει ότι το Air Purifier έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει τις «ελλιπείς» απλές μάσκες που φοριούνται από μερικούς ανθρώπους, καθώς και τις μάσκες μίας χρήσης.

Τον Ιούλιο, όταν η LG ανακοίνωσε για πρώτη φορά το Air Purifier, είπε ότι θα δωρίσει 2.000 συσκευές σε ένα πανεπιστημιακό νοσοκομείο στη Σεούλ, ενώ ένα στέλεχος της εταιρείας δήλωσε πως ελπίζει ότι θα βοηθήσει το ιατρικό προσωπικό «εν μέσω της παρατεταμένης πανδημίας COVID-19».

Ωστόσο, να σημειώσουμε ότι το δελτίο τύπου της LG δεν αναφέρει ότι η μάσκα θα επιβραδύνει την εξάπλωση του κοροναϊού, όμως παραμένει ένα πολύ σημαντικό εργαλείο, καθώς οι μάσκες έχουν ως στόχο να αποτρέπουν τον χρήστη να μολύνει τους γύρω του.

lg μάσκα
LG Air Purifier Puricare: Αυτή είναι η μάσκα που καθαρίζει τον αέρα!

Δεδομένου ότι η νέα μάσκα της LG χρησιμοποιεί μηχανοκίνητους ανεμιστήρες, πρέπει να τροφοδοτείται για να λειτουργεί. Η εταιρεία αναφέρει ότι το LG PuriCare Wearable Air Purifier διαθέτει μπαταρία 820mAh που παρέχει έως και 8 ώρες χρήσης στη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης, ενώ σε λειτουργία υψηλής ισχύος πέφτει στις 2.

Η ανακοίνωση της LG δεν αναφέρει ακριβώς πότε θα κυκλοφορήσει η μάσκα ή πόσο θα κοστίσει, αλλά σημειώνει ότι θα είναι διαθέσιμη έως το τέλος του τρέχοντος έτους σε «επιλεγμένες αγορές».

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS