ΑρχικήTop PicksΟι 3 κορυφαίες εφαρμογές για εκμάθηση ξένων γλωσσών

Οι 3 κορυφαίες εφαρμογές για εκμάθηση ξένων γλωσσών

Με αφορμή την πανδημία του Covid-19, μπορείτε να κάνετε κάτι δημιουργικό εξ’ αποστάσεως, όπως είναι η εκμάθηση ξένων γλωσσών μέσα από εφαρμογές.

εκμάθηση ξένων γλωσσών
Οι 3 κορυφαίες εφαρμογές για εκμάθηση ξένων γλωσσών

Η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας είναι αρκετά εύκολη σήμερα, χάρη σε εκατοντάδες εφαρμογές εκμάθησης που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Ωστόσο, η επιλογή της καλύτερης εφαρμογής εκμάθησης γλωσσών μπορεί να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές καλές εφαρμογές.

Για να περιορίσουμε λοιπόν τις επιλογές σας, επιλέξαμε τις 3 καλύτερες εφαρμογές για να μάθετε ξένες γλώσσες.

  1. Duolingo
  2. Memrise
  3. Drops: Language learning and more

Duolingo

Με πάνω από 100 εκατομμύρια λήψεις στο Google Play Store, το Duolingo μπορεί να θεωρηθεί μία από τις καλύτερες εφαρμογές ξένων γλωσσών. Μόλις ανοίξετε την εφαρμογή, σας ζητά να επιλέξετε τη γλώσσα και τον σκοπό σας.

Η εφαρμογή προσφέρει τέσσερις διαφορετικούς στόχους για εκμάθηση ξένων γλωσσών, όπως Casual, Regular, Serious και Insane. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τον στόχο σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Έχει μια φιλική διεπαφή εκμάθησης στην οποία ταυτοποιείτε τα αντικείμενα αναγνωρίζοντας εικόνες. Η εφαρμογή αξιοποιεί τον καλύτερο τρόπο για να μάθετε μια γλώσσα, που είναι μέσω εικόνων και διασκεδαστικών δραστηριοτήτων.

Οι 3 κορυφαίες εφαρμογές για εκμάθηση ξένων γλωσσών

Μπορείτε να προσθέσετε και άλλες γλώσσες στην εφαρμογή και να αρχίσετε να μαθαίνετε. Οι γλώσσες έχουν περίπου οκτώ επίπεδα ανάλογα με τη δυσκολία.

Memrise

Πρόκειται για άλλη από τις εφαρμογές εκμάθησης γλωσσών που μπορεί να σας βοηθήσει να κατακτήσετε μια νέα γλώσσα. Πρέπει να επιλέξετε το επίπεδο, δηλαδή Basic ή Intermediate όταν αρχίζετε να μαθαίνετε. Η εφαρμογή παρέχει πολλές επιλογές σύνδεσης, όπως το Facebook, το email και το Google.

Μπορείτε να ρυθμίσετε μια υπενθύμιση εκμάθησης για κάποια συγκεκριμένη ώρα. Η εφαρμογή σας δείχνει διαφορετικές λέξεις της επιλεγμένης γλώσσας μαζί με τη σωστή προφορά. Το καλύτερο  είναι ότι διαθέτει βίντεο από ντόπιους ομιλητές για πρακτική προφοράς

Οι 3 κορυφαίες εφαρμογές για εκμάθηση ξένων γλωσσών

Αφού σας δείξει τέσσερις λέξεις, η εφαρμογή σας εξετάζει για να δει τι έχετε καταλάβει από το μάθημα. Σας δείχνει επίσης τα αποτελέσματα της μάθησης, ενώ μπορείτε να επισκεφτείτε τον πίνακα κατάταξης για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Drops: Language learning and more

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε Drops ενώ μιλάμε για τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές εκμάθησης ξένων γλωσσών. Η εφαρμογή σας παρέχει περισσότερες από 20 γλώσσες. Διαθέτει τρία διαφορετικά επίπεδα εκμάθησης, όπως για Beginner, Intermediate, και Advanced.

Το Drops λέγεται ότι έχει το πιο διαδραστικό περιβάλλον εργασίας χρήστη και έναν μοναδικό τρόπο να κάνει τους χρήστες να μάθουν μια γλώσσα. Πρώτα πρέπει να απομνημονεύσετε μια λέξη και το νόημά της και έπειτα θα πρέπει να ταιριάξετε τη λέξη με τη σωστή εικόνα.

Μπορείτε επίσης να αποφασίσετε την ώρα που θέλετε να αφιερώσετε στο μάθημα εκμάθησης γλωσσών. Σε ένα μάθημα 5 λεπτών κατά μέσο όρο, μπορείτε να μάθετε έως και 8 με 10 διαφορετικές λέξεις με βάση την ταχύτητά σας. Η εφαρμογή σας επιβραβεύει αν δεν χάσετε μαθήματα και παρακολουθείτε κάθε μέρα.

εφαρμογές ξένων γλωσσών
Οι 3 κορυφαίες εφαρμογές για εκμάθηση ξένων γλωσσών

Μπορείτε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε από αυτές σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, είτε για την εκμάθηση ξένων γλωσσών από το μηδέν, είτε για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Όλες οι εφαρμογές διατίθενται για iPhone και Android, ενώ υπάρχει και η επιλογή premium εκδόσεων.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS