ΑρχικήinetiOS 13.5.1: Χρήστες iPhone αναφέρουν προβλήματα με τη μπαταρία

iOS 13.5.1: Χρήστες iPhone αναφέρουν προβλήματα με τη μπαταρία

iOS 13.5.1  iPhone

Έχετε παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό κάποια αλλαγή στο iPhone σας; Μήπως, για παράδειγμα τελειώνει γρήγορα η μπαταρία του; Αν ναι, δεν είστε οι μόνοι που έχετε αυτό το πρόβλημα. Πολλοί χρήστες iPhone αναφέρουν ότι μετά την εγκατάσταση του iOS 13.5.1, φορτίζουν το κινητό τους πιο συχνά από πριν. Επιπλέον, έχει παρατηρηθεί ότι το iPhone υπερθερμαίνεται ακόμη και όταν δεν χρησιμοποιείται. Απ’ ότι φαίνεται, αυτή η νέα έκδοση του iOS έχει πρόβλημα με τη μπαταρία.

Η ενημερωμένη έκδοση iOS 13.5.1 κυκλοφόρησε την 1η Ιουνίου και φαίνεται να είναι περισσότερο μια διόρθωση για το Unc0ver jailbreak. Αυτό φαίνεται περίεργο, καθώς οι χρήστες του iOS 13.5, παραπονούνταν και για πολλά άλλα σφάλματα, που σχετίζονταν με εξάντληση μπαταρίας και με προβλήματα με το MP4 playback, ενώ ορισμένες συσκευές έκαναν συχνές επανεκκινήσεις σε άσχετες στιγμές.

Κάποιες αναλύσεις που έγιναν, έδειξαν ότι το πρόβλημα με τη μπαταρία σχετίζεται μάλλον με εφαρμογές που εκτελούνται στο background.

Για να δείτε αν έχετε πρόβλημα με την μπαταρία του iPhone σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Μπαταρία και, στη συνέχεια, δείτε τη Screen Off δραστηριότητα. Εάν είναι πάνω από μία ώρα, πιθανότατα υπάρχει πρόβλημα. Αν είναι κοντά στη μία ώρα, μπορεί πάλι να υπάρχει κάποια επίπτωση στη μπαταρία του κινητού σας.

Μπορείτε, επίσης, να πατήσετε “Εμφάνιση δραστηριότητας” δίπλα στο “Δραστηριότητα ανά εφαρμογή”. Εκεί μπορείτε να δείτε αν κάποιες από τις εφαρμογές καταναλώνουν μπαταρία στο background. Μια μικρή δραστηριότητα είναι φυσιολογική, αλλά αν δείχνει πολλά λεπτά ή ώρες, υπάρχει πρόβλημα.

Ένα επακόλουθο πρόβλημα είναι ότι το iPhone υπερθερμαίνεται ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιείται.

Υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για αυτό;

Το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να περιορίσετε το πρόβλημα είναι να διαγράψετε τις εφαρμογές που καταναλώνουν πολλή μπαταρία ή να απενεργοποιήσετε το background app refresh (Ρυθμίσεις> Γενικά> Ανανέωση εφαρμογής στο background).

Τα καλά νέα είναι ότι η Apple εργάζεται ήδη για το iOS 13.6, το οποίο βρίσκεται επί του παρόντος σε beta έκδοση. Ας ελπίσουμε ότι η νέα έκδοση θα διορθώσει αυτά τα θέματα.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS