ΑρχικήsecurityΤο AdBlock προκαλεί σφάλματα σε βίντεο στο YouTube!

Το AdBlock προκαλεί σφάλματα σε βίντεο στο YouTube!

Η Microsoft έχει εκδώσει μια προειδοποίηση σχετικά με ένα “conflict” μεταξύ του Microsoft Edge και της επέκτασης προγραμμάτων περιήγησης AdBlock Plus που προκαλεί προβλήματα κατά την παρακολούθηση των βίντεο στο YouTube.

AdBlock Youtube

Σύμφωνα με τη Microsoft, όταν οι χρήστες του Microsoft Edge με εγκατεστημένες τις επεκτάσεις AdBlock (Plus) ή Adblock για το YouTube παρακολουθούν ένα βίντεο στο YouTube, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα σφάλμα που αναφέρει την εξής φράση, “An error occurred. Please try again later. (Playback ID: [video_id]).”

Ενώ εργάζονται για τη διόρθωση του σφάλματος, η Microsoft δηλώνει ότι μπορείτε να αποτρέψετε την εμφάνιση του σφάλματος απενεργοποιώντας την επέκταση AdBlock και ανανεώνοντας ξανά τη σελίδα.

Για χρήστες που βλέπουν αυτό το μήνυμα σφάλματος όταν παρακολουθούν βίντεο στο YouTube, ακόμη και αν δεν είναι εγκατεστημένο το Adblock Plus, η Microsoft ζητά να υποβάλουν σχόλια μέσω του προγράμματος περιήγησης.

Για να αφήσετε σχόλια για τους προγραμματιστές του Microsoft Edge, μεταβείτε στο μενού Edge> Help and Feedback> Send feedback και θα εμφανιστεί μια φόρμα σχολίων με τη διεύθυνση URL της σελίδας στην οποία αντιμετωπίζετε προβλήματα.

Η Microsoft ζητά να παράσχετε μια λεπτομερή περιγραφή του ζητήματος, ώστε να μπορεί να επιλυθεί.

Όμως φαίνεται πως αυτό το σφάλμα δεν επηρεάζει μόνο τον Microsoft Edge, αλλά και τον Google Chrome και τον Brave Browser. Θα σας ενημερώσουμε με σχετικό μας άρθρο όταν συγκεντρώσουμε επιπλεόν λεπτομέρειες.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS