ΑρχικήsecurityMalwarebytes: Προβλήματα απόδοσης στα Windows 10 2004. Τι κάνετε;

Malwarebytes: Προβλήματα απόδοσης στα Windows 10 2004. Τι κάνετε;

Από την κυκλοφορία των Windows 10 2004, οι χρήστες ανέφεραν ζητήματα απόδοσης και σφάλματα κατά την εγκατάσταση του Malwarebytes 4.1.

Malwarebytes

Σε πολλές αναφορές στα φόρουμ υποστήριξης του Malwarebytes οι χρήστες αναφέρουν πολλά προβλήματα με το εγκατεστημένο MBAM 4.1 από την έκδοση των Windows 10 2004 (May 2020 Update).

Αυτά τα ζητήματα κυμαίνονται από τυχαία παγώματα, γενική βραδύτητα, αστάθεια στα βίντεο, οθόνη BSOD ή Windows 10 που δεν ανταποκρίνονται.

Αν και δεν φαίνεται να επηρεάζονται όλοι οι χρήστες των Windows 10 2004, υπάρχουν πολλά αιτήματα για βοήθεια που σχετίζονται με αυτό το ζήτημα στα φόρουμ τους, δείχνοντας το εύρος του προβλήματος.

Ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι ήταν σε θέση να επιλύσουν το πρόβλημα όταν απενεργοποίησαν τη λειτουργία ” Ransomware Protection” στο Malwarebytes.

Το Malwarebytes κυκλοφόρησε επίσης την έκδοση 4.1.1.71 των Windows Beta στις αρχές Ιουνίου που φαίνεται να επιλύει αυτό το ζήτημα.

Οι χρήστες μπορούν να εγκαταστήσουν την έκδοση Beta μεταβαίνοντας στα Settings > General και να ενεργοποιήσουν την ρύθμιση «Beta updates».

Malwarebytes

Μόλις ενεργοποιηθεί αυτή η ρύθμιση, οι χρήστες πρέπει να ελέγξουν για νέες ενημερώσεις για να εγκαταστήσουν την τελευταία έκδοση και το πακέτο των components της.

Malwarebytes

Εάν αυτό δεν επιλύσει το πρόβλημά σας, θα πρέπει να στείλετε ένα μήνυμα για υποστήριξη στα φόρουμ του Malwarebytes για να λάβετε επιπλέον βοήθεια.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS