ΑρχικήsecurityWindows 10 build 18362 επιδιόρθωση σοβαρού προβλήματος

Windows 10 build 18362 επιδιόρθωση σοβαρού προβλήματος

Η Microsoft κατάφερε τελικά να επιδιορθώσει ένα πολύ σημαντικό θέμα στα Windows 10 της έκδοσης 1903 (Windows 10 build 18362). Η επιδιόρθωση του bug ανακοινώθηκε από την εταιρεία καθώς πλησιάζει η στιγμή της κυκλοφορίας της επόμενης μεγάλης έκδοσης των Windows.Windows 10 build 18362

Η εταιρεία φέρεται να ενημέρωσε πρόσφατα τις σημειώσεις έκδοσης του Windows 10 build 18362, το οποίο είναι διαθέσιμο τόσο στο Fast όσο και στο Slow Ring, αναφέροντας ότι το πρόβλημα που υπήρχε με το λογισμικό anti-cheat έχει επιδιορθωθεί.

Η εταιρεία προειδοποιούσε σε παλαιότερες σημειώσεις έκδοσης ότι:

“Πολλά παιχνίδια που χρησιμοποιούν λογισμικό anti-cheat έχουν κυκλοφορήσει ενημερώσεις για ένα ζήτημα που προκαλεί GSOD.”

Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για μια πολύ καλή είδηση ​​για τους φίλους των Windows 10, καθώς το συγκεκριμένο σφάλμα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα στη επερχόμενη ενημέρωση που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα έκδοσης της Microsoft, η ανάπτυξη του Windows 10 της έκδοσης 1903 θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο, ενώ η δημόσια κυκλοφορία του θα ξεκινήσει τον Απρίλιο.

Ωστόσο, υπάρχουν δύο άλλα σοβαρά ζητήματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει η Microsoft πριν κυκλοφορήσει η νέα έκδοση του λειτουργικού. Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης της τελευταίας προεπισκόπησης των Windows 10, οι κάρτες ήχου Creative X-Fi δεν λειτουργούν σωστά και η εταιρεία αναφέρει ότι συνεργάζεται με την Creative για την επίλυση του θέματος το συντομότερο δυνατό.

Επιπλέον, ορισμένα Realtek SD card readers δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, και για άλλη μια φορά, η εταιρεία αναφέρει ότι ερευνά το πρόβλημα και ότι όταν υπάρξει κάποια λύση θα κυκλοφορήσει σαν μέρος μιας αθροιστικής ενημερωμένης έκδοσης για Insiders τις επόμενες ημέρες.

Να αναφέρουμε ότι η Microsoft αυτή τη φορά επιδιώκει να κυκλοφορήσει μια ενημέρωση χωρίς προβλήματα, καθώς η προηγούμενη έκδοση των Windows 10 ήταν ένα πραγματικό φιάσκο για πάρα πολλούς φίλους της εταιρείας.

__________________

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS