ΑρχικήyoutubeΗ EA ανακοίνωσε ένα νέο Skate game και η νοσταλγία επιστρέφει

Η EA ανακοίνωσε ένα νέο Skate game και η νοσταλγία επιστρέφει

Οι Cuz Parry και Deran Chung εμφανίστηκαν την Πέμπτη στο EA Play για να ανακοινώσουν ότι ένα νέο Skate game βρίσκεται στα πρώτα βήματα της δημιουργίας του. Οι φήμες για αυτή την ανακοίνωση είχαν ήδη ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα αλλά κανείς δεν περίμενε οτι θα επιβεβαιωθούν τόσο γρήγορα προς μεγάλη ευχαρίστηση των οπαδών της σειράς.

Το τελευταίο παιχνίδι της σειράς το Skate 3, κυκλοφόρησε το 2010. Έκτοτε το franchise έχει αδρανοποιηθεί, ειδικά μετά το κλείσιμο της ομάδας του EA Black Box τον Απρίλιο του 2013, κάτι που προφανώς δεν άρεσε στους οπαδούς της σειράς. Ακόμα και σήμερα μπορούμε να βρούμε στο Twitch live streams από χρήστες που δοκιμάζουν την τύχη τους στις πίστες του Skate 3.

Το Skate παρέμεινε ένα αγαπημένο, cult franchise και οι οπαδοί του ζητούσαν από την EA ένα νέο παιχνίδι Skate εδώ και χρόνια αλλά η εταιρεία κρατούσε την ίδια στάση σιγής όλον αυτόν τον καιρό, μέχρι και σήμερα.

Skate
Skate 4

Ο παραγωγός της σειράς Skate Chris “Cuz” Perry εμφανίστηκε σήμερα σε ένα βίντεο κατά τη διάρκεια του EA Play για να ανακοινώσει ότι το στούντιο εργάζεται πάνω σε ένα νέο παιχνίδι Skate. Δεν γνωρίζουμε ακόμα εάν πρόκειται για το Skate 4 ή ένα καινουργιο skating game.

Ο Parry αστειεύτηκε, “Δεν μπορούμε πραγματικά να πιστέψουμε ότι καταφέρατε μέσα από τα συνεχή σχόλια σας να κάνετε πραγματικότητα αυτό το project“, αναφέροντας την εκστρατεία των χρηστών στα social media που έκανε τελικά την EA να αναπτύξει ένα νέο skating game.

Είναι γεγονός πως τα παιχνίδια αυτού του είδους έχουν γίνει ανάρπαστα τα προηγούμενα χρόνια και σίγουρα πολλοί είναι εκεινοί που νοσταλγούν να ξαναζήσουν τα παιδικά και εφηβικά τους χρόνια μέσα από ένα ολοκαίνουργιο skating game. Αξίζει να αναφέρουμε τον αντίκτυπο που είχε σε μια ολόκληρη γενιά η skating σειρά παιχνιδιών του Tony Hawk.

Με την έλευση του PlayStation 5 το timing φαντάζει ιδανικό για ένα ακόμη skating game. Ας δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσει το μέλλον.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS