ΑρχικήinetTor Project: Απολύει το ένα τρίτο του προσωπικού λόγω COVID-19

Tor Project: Απολύει το ένα τρίτο του προσωπικού λόγω COVID-19

Ο COVID-19 έχει επηρεάσει πολλούς οργανισμούς και έχει οδηγήσει σε απολύσεις προσωπικού. Το Tor Project μπήκε στη λίστα με αυτούς τους οργανισμούς.

 Tor Project

Το Tor Project είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εστιάζει στο development που σχετίζεται με το απόρρητο και την ανωνυμία.

Το TOR είναι ένα σημαντικό και πολύ δημοφιλές εργαλείο. Ο λόγος που το καθιστά σημαντικό είναι ότι το δίκτυο Tor προσφέρει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο περιήγησης στο διαδίκτυο με πλήρη ανωνυμία. Όσον αφορά στη δημοτικότητα, πάνω από 2 εκατομμύρια άτομα το χρησιμοποιούν καθημερινά.

Το Tor επιτρέπει στους χρήστες του να περιηγούνται στο Διαδίκτυο, να συνομιλούν με άλλους και να στέλνουν μηνύματα ανώνυμα. Ωστόσο, το Tor χρησιμοποιείται από διάφορα άτομα τόσο για νόμιμους όσο και παράνομους σκοπούς.

Το Tor Project χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο για την προστασία του απορρήτου και τη διατήρηση της ανωνυμίας τους.

COVID-19 προσωπικού

Επιπτώσεις του COVID-19

To Tor Project ανακοίνωσε χθες ότι αναγκάστηκε να σταματήσει τη συνεργασία του “με 13 σπουδαίους από τους συνολικά 35 υπαλλήλους που βοήθησαν στο να διατεθεί το Tor σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο”.

Η εταιρεία είπε επίσης: “Θα προχωρήσουμε με μια βασική ομάδα 22 ατόμων και θα παραμείνουμε αφοσιωμένοι στη συνέχιση των εργασιών μας στον Tor Browser και στο Tor software περιβάλλον”.

“Ο κόσμος δεν θα είναι ο ίδιος μετά από αυτήν την κρίση και η ανάγκη για ιδιωτικότητα και ασφαλή πρόσβαση σε πληροφορίες θα γίνει πιο επείγουσα. Σε αυτές τις στιγμές, η σύνδεση στο διαδίκτυο είναι κρίσιμη και πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν συνεχή εμπόδια στη λήψη και την ανταλλαγή των απαραίτητων πληροφοριών”.

Λόγω της κατάστασης με τον COVID-19 και τις επιπτώσεις του στον οικονομικό τομέα, το Tor Project έχει χάσει πολλούς από τους χρηματοδότες τους.

“Είμαστε τρομερά λυπημένοι που χάσαμε τόσο πολύτιμους συνεργάτες και θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους χρήστες και τους υποστηρικτές μας ότι το Tor θα συνεχίσει να παρέχει προστασία, ασφάλεια και ανωνυμία σε όποιον τα έχει ανάγκη“.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS