ΑρχικήReviewsMicrosoft: Θα εισάγει πλέον την τραπεζική σας δραστηριότητα στο Excel!

Microsoft: Θα εισάγει πλέον την τραπεζική σας δραστηριότητα στο Excel!

Η Microsoft λανσάρει τη νέα δυνατότητα “Money in Excel” που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα εκατομμύρια ανθρώπων που χρησιμοποιούν το Excel να παρακολουθούν την τραπεζική τους δραστηριότητα (προϋπολογισμούς και άλλα οικονομικά στοιχεία). Το Money in Excel είναι ένα template και πρόσθετο για το Excel που επιτρέπει στους συνδρομητές του Microsoft 365 να συνδέονται με ασφάλεια σε τραπεζικούς λογαριασμούς, πιστωτικές κάρτες, δάνεια ή επενδύσεις και να εισάγουν συναλλαγές και πληροφορίες λογαριασμού απευθείας σε ένα υπολογιστικό φύλλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα πρέπει κάποιος να είναι συνδρομητής του Microsoft 365 για προσωπική χρήση ή για οικογένειες στις ΗΠΑ για να μπορέσει να αποκτήσει πρόσβαση στο Money in Excel, ενώ θα μπορεί απλά να κατεβάσει το template για να ξεκινήσει τη σύνδεση τραπεζικών λογαριασμών μέσω της εφαρμογής Plaid. Τα περισσότερα μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα των ΗΠΑ υποστηρίζονται και το template θα εισάγει αυτόματα συναλλαγές από λογαριασμούς σε ένα μόνο βιβλίο εργασίας.

Οι συναλλαγές κατηγοριοποιούνται για να διευκολύνεται η ανάλυση του τρόπου με τον οποίο ένας χρήστης ξοδεύει τα χρήματά του και, ακόμη, θα υπάρχουν ειδοποιήσεις για αυξήσεις στα τέλη συνδρομής ή στις τραπεζικές χρεώσεις και τις υπεραναλήψεις. Το Money in Excel δημιουργεί επίσης αυτόματα γραφήματα που απεικονίζουν την τραπεζική δραστηριότητα ενός χρήστη, όπως τα επαναλαμβανόμενα έξοδα ή ένα μηνιαίο στιγμιότυπο δαπανών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft “εισβάλλει” στην τραπεζική δραστηριότητα. Το Money in Excel ακολουθεί το λογισμικό διαχείρισης προσωπικών οικονομικών της Microsoft, το οποίο έχει διακοπεί. Η Microsoft κατήργησε το Microsoft Money πριν από περισσότερα από 10 χρόνια, αλλά μια εφαρμογή MSN Money επέστρεψε στο Windows Store το 2012 ως αθροιστής ειδήσεων και για την παρακολούθηση αποθεμάτων.

Εάν σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε το Money in Excel για την τραπεζική σας δραστηριότητα, θα πρέπει να εγγραφείτε στο Microsoft 365, με τιμή 6,99 $ ανά μήνα για το Microsoft 365 για προσωπική χρήση ή 9,99 $ το μήνα για μια οικογένεια (έως έξι άτομα). Το Money in Excel αφορά προς το παρόν μόνο τις ΗΠΑ, επομένως μόνο η τράπεζα και οι χρηματοοικονομικοί λογαριασμοί των ΗΠΑ θα εξοπλιστούν με αυτή τη νέα λειτουργία.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS