ΑρχικήUpdatesΗ Apple παρουσιάζει το νέο USB-C Diagnostic Tool

Η Apple παρουσιάζει το νέο USB-C Diagnostic Tool

Η Apple παρουσιάζει το νέο USB-C Diagnostic Tool. Δείτε τις νέες δυνατότητες: Η Apple φέρνει επιτέλους το νέο εσωτερικό USB-C Diagnostic Tool, ως διάδοχο του υπάρχοντος Serial Number Reader.

Το νέο εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για να πάρει τον σειριακό αριθμό μιας συσκευής κατευθείαν από τη μητρική πλακέτα, αλλά και για να ελέγξει την ισχύ της ίδιας της συσκευής, κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί έως τώρα.

Η Apple το νέο USB-C Diagnostic Tool. Δείτε τις νέες δυνατότητες
Η Apple παρουσιάζει το νέο USB-C Diagnostic Tool

Μέχρι πρότινος, ήταν διαθέσιμη μόνο μια Lightning version, αλλά οι εικόνες δείχνουν πλέον το νέο USB-C της Apple, γνωστό και ως «ChimpSWD». Το νέο εργαλείο κατασκευάστηκε για τη σύνδεση με την σειρά iPad Pro, η οποία είχε τις βάσεις για το USB-C από το 2018.

Σε δημοσίευση του Giulio Zompetti στο Twitter, βλέπουμε τις πληροφορίες που διέρρευσαν και πιο ξεκάθαρα: «Η Apple προσθέτει νέο μέλος στην οικογένεια της. Μιλάμε για τον SNR διάδοχο. Αφήστε με να σας συστήσω το UTD, USB-C Diagnostic Tool, στους περισσότερους γνωστό ως «ChimpSW».»

Σύμφωνα με τα στοιχεία, φαίνεται ότι ο ειδικός θα πρέπει να συνδέσει το UDT με το HDI Mac. Ο τρόπος για να γίνει αυτό, είναι χρησιμοποιώντας το κατάλληλο καλώδιο, micro USb σε USB-C ή A , προς την άλλη άκρη στην προοριζόμενη συσκευή. Όταν το εργαλείο αξιοποιηθεί σωστά θα ανακτήσει τις διαγνωστικές πληροφορίες.

Η Apple έχει ενημερώσει και τους παρόχους ότι το Apple Service Toolkit 2 diagnostic system έχει αναβαθμιστεί για να υποστηρίζει την ανάγνωση σειριακών αριθμών HDI. Βέβαια η νέα δυνατότητα, προς το παρόν, είναι διαθέσιμη μόνο για την πρώτη γενιά των 11-ιντσών iPad Pro και την τρίτη γενιά 12.9-ιντσών iPad Pro, χρησιμοποιώντας το νέο USB-C Diagnostic Tool.

Σε επόμενο χρονικό διάστημα η νέα πολυσυζητημένη δυνατότητα, θα γίνει διαθέσιμη και για τις τελευταίες γενιές των 11-ιντσών και 12.9-ιντσών μοντέλων.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS